06 / 05 / 2024

İtalyan Isvea mağaza

İtalyan Isvea mağaza

ISVEA; yeni açtığı satış noktalarıyla gerek yurt içi gerek yurt dışındaki büyümesine devam ediyor. ISVEA, Gürcistan’ın en gözde şehirleri arasında yer alan Tiflis’te açtığı yeni satış noktasıyla yurt dışı atağını sürdürüyor.

İtalyan ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

ISVEA, kısa sürede elde ettiği başarılar üzerine stratejik işbirliğini "Münhasır Distribütörlük" seviyesine taşıdı. Yeni anlaşma çerçevesinde yıl sonuna kadar Hindistan’da 20 mağaza açılacak.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

ISVEA, Uşak'ta mağaza açtı!

Uşak'ta ilk mağazasını açan İtalyan ISVEA, Türkiye genelinde toplam 37 satış noktasına ulaştı. ISVEA, uluslararası ödüllere sahip İtalyan tasarım gücünü yansıttığı koleksiyonlarını Uşak'taki ilk satış noktasında tüketicilerle buluşturuyor.

Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

İtalyan giyim markası Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı. Nişantaşı City's AVM ve Ataşehir Palladium'a giren marka, Türkiye pazarında toplamda 5 mağazaya ulaşmış oldu.

Maslak Yapı ABD'de mağaza açmayı hedefliyor!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

ISVEA’dan İstanbul’a 1 yılda 6. mağaza!

52 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından biri olan ISVEA, ödüllü tasarımlarını yeni satış noktaları ile banyolara taşıyor. ISVEA’dan İstanbul’a 1 yılda 6. mağaza geldi.

Öme Giyim yurt dışında 98 mağaza açtı!

ÖME Giyim, 2006’da satın aldığı İtalyan erkek giyim markası Bagozza ile yurt dışında 98 mağaza açtı. Rusya Güney Afrika’da çok güçlü olan markanın takım elbiseleri ortalama 1500 dolara satılıyor.

ISVEA mağaza sayısını 50’ye çıkaracak!

Ece Holding, ISVEA’yı hızla büyütüyor. 25 olan mağaza sayısı 50’ye çıkacak. Grup, makine ve banyo mobilyası işini büyütüyor. Mutfak üretimine giriyor. Ideal Standard’la yılbaşına doğru işbirliğinin ortaklığa dönüşmesi gündemde...

Silvian Heach Kids İstanbul'da mağaza açıyor!

Türk, İtalyan ve Portekiz ortaklı bir operasyon firması olan Bovizza Franchising, Silvian Heach'i bayiliklerle büyütme hedefini sürdürüyor. Silvian Heach Kids, Ankara, Gaziantep, Adana, Mersin ve Lefkoşa-Kıbrıs'tan sonra İstanbul'a mağaza açtı

Prada, İstanbul dışında da mağaza açmak istiyor!

İtalyan lüks devi Prada, İstanbul'daki ikinci mağazasını da açtı. Ciddi bir büyüme içindeki markanın iletişim direktörü Stefano Cantino 'İstanbul'da en çok ayakkabı ve çantalarımız satıldı. Diğer şehirlerde de mağaza açmak istiyoruz,' diyor

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

İtalyan Isvea mağaza Haberi

İtalyan Isvea mağaza

Geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve farklı fonksiyonel yaklaşımları ile banyoları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren ISVEA, İtalyan tasarım gücünü yansıttığı ürünlerini Gürcistanlı tüketiciler ile buluşturuyor.

İtalyan tasarım anlayışına getirdikleri inovatif yaklaşım ile her zevke hitap eden, her banyoya uyarlanabilen, farklı alanlar için farklı çözümler sunabilen ISVEA, Sott’Aqua, Eleganza gibi ödüllü tasarımları başta olmak üzere tüm serileri Gürcistan’da sergileyecek.

Tiflis’in en işlek caddelerinden Tsereteli Caddesi’nde yer alan ve 10.000 metrekarelik dev alanı ile bölgenin en büyük shoowroom’una sahip ve büyük ilgi gören yeni mağazada İtalyan ISVEA’nın tüm ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

İtalya'nın lider banyo markası ISVEA’nın global pazardaki büyümesine hız kesmeden devam ettiğini belirten ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, geniş ürün portföyüyle birlikte uluslararası platformlarda ilk tercih edilen markalar arasında yer aldıklarını...