02 / 05 / 2024

İtalyan marka İdeal Standard Vadistanbulda

İtalyan marka İdeal Standard Vadistanbulda

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın Maslak Ayazağa'daki projesi Vadistanbul'un birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. Projede İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor.

Marka Rezidans satış ofisi!

Marka Rezidans satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 220 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede home office, rezidans daire ve AVM bulunuyor.

Sur Yapı Bursa Marka Rezidans!

Sur Yapı Bursa Marka Rezidans projesinde lansmana özel yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Projedeki dairelerin alanları 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Marka Rezidans Nilüfer fiyatları!

Marka Rezidans projesi 26 ve 21 katlı kule, 14 katlı home office bloğu olarak hayata geçiriliyor. Projede satışlar başladı. İşte Marka Rezidans Nilüfer fiyatları...

Marka Residence projesi!

Marka Residence projesi satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Marka Rezidans 1.3 milyar TL’lik yatırımla yükseliyor!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Bursa Nilüfer’de ‘Marka’ adlı yeni bir projeye başladıklarını açıkladı. Elmas, karma projede rezidans, home ofis ve AVM bölümlerinin yer alacağını söyledi

Bursa Sur Yapı Marka Rezidans Evleri!

Marka Rezidans projesi Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçiriliyor. Toplamda 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede Bursa Sur Yapı Marka Rezidans Evleri 'nin satış süreci başladı.

Sur Yapı Bursa'da Marka projesini inşa ediyor!

Sur Yapı Bursa'da 220 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Marka projesini hayata geçiriyor. Sur Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, proje için Ekart Tekstil'in arsasını kat karşılığı bir anlaşmayla aldıklarını belirtti.

Marka Rezidans projesi nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Marka Rezidans projesinde daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. 316 tane konutun bulunduğu Marka Rezidans projesi nerede sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Marka Rezidans projesi satışları başladı!

Marka Rezidans projesi 220 mağazalı AVM, 26 ve 21 katlı kule ve 14 katlı home office'den meydana geliyor. 1,3 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje Sur Yapı imzasıyla hayata geçiyor. Marka Rezidans projesi satışları başladı.

Marka Rezidans nerede?

Marka Rezidans 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede daire alanları 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor. "Marka Rezidans nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Marka Rezidans adres bilgileri!

Sur Yapı imzalı Marka Rezidans projesinde daireler 330 bin TL'den başlıyor. Proje 26 ve 21 katlı kule 14 katlı home office bloğu olarak yükseliyor."Marka Rezidans adres bilgileri" haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Marka Rezidans projesi!

Marka Rezidans projesi daire alanları 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişen proje 65 bin metrekaresinin kiralanabilir alana ayırdı. Proje 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Sur Yapı Marka'da lansmana özel yüzde 10 indirim!

Sur Yapı, rotasını Bursa'ya çevirdi. 1.3 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek Sur Yapı Marka, 316 rezidans ve alışveriş merkezinde bulunan 220 mağazasıyla Bursa'nın en büyük karma projesi olacak

İtalyan marka İdeal Standard Vadistanbulda Haberi

İtalyan marka İdeal Standard Vadistanbulda

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat tarafından Maslak Ayazağa'da yapılan Vadistanbul projesinin birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. 


Vadistanbul Teras'ın tüm konutlarında banyo markası İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor. 


50 bin 467 metrekare üzerine konumlanan projede ofis ve sosyal tesislerin yanısıra 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli büyüklüklerde daireler...