05 / 05 / 2024

italyan mobilya firmaları türkiye teklif

italyan mobilya firmaları türkiye teklif

Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Ahmet Güleç, İtalyan mobilya firmalarından Türkiye'ye ortaklık ve işbirliği teklifleri geldiğini açıkladı...

Mobilya sektörü 2020 yılını canlı kapatacak!

Kamu bankalarının normalleşme sürecine geçişte sosyal hayatın canlanması için hayata geçirdiği paket kapsamında yerli üretim yapan mobilya sektörünü desteklemek için yerli üretim yapan firmalar ile anlaşmalar gerçekleştirilecek...

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Karra Mobilya Katar'a 20 milyon dolarlık ihracat yapacak!

Aylık 66 bin metrekare üretim kapasitesiyle sabit mobilya sektöründe Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer alan Karra Mobilya, Expo Turkey by Qatar fuarından 5 milyon dolarlık anlaşmayla döndü.

Mobilya sektöründe stoklar eriyecek!

2016'da mobilya sektöründe satışlar azaldığı için firmaların elinde stoklar oluştu. Sektör temsilcileri, stokların fuarların etkisiyle erimesini hedefliyor. Mobilyacılar KDV düzenlemesiyle büyüme bekliyor.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

İsrail ahşap mobilya malzemesi arıyor!

İsrail’de ahşap mobilya üreticisi bir firma Türkiye’den bu konuda malzeme alabileceği ve parça ürün ürettirebileceği firmalar arıyor.

Dünya devi mobilya firmaları Çin’de Türk stantlarında buluştu!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katıldı.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.

Samsunlu firmalar mobilyalarını İSMOB'da sergiledi!

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan, İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Samsunlu firmalar damga vurdu.

Loda Mobilya İMOB'da koleksiyonlarını görücüye çıkaracak!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek.

Türk mobilya sektörü İtalya’ya çıkarma yaptı!

SON yıllarda tasarım ile öne çıkan Türk mobilya sektörü İtalya’ya çıkarma yaptı. Ahmet Güleç, “Bu fuar dünyanın en prestijli fuarı olduğu için burada yer alıyoruz ve firmaların katılmasını teşvik ediyoruz.” dedi.

İnegöl Mobilya Çarşı'da mağaza satışları başladı!

Bilindiği üzere mobilya üretimi konusunda dünya üzerinde oldukça büyük bir yere sahip olan İnegöl her geçen gün kendini geliştirmektedir, ihtiyaçlar doğrultusunda İnegöldeki firmaların her geçen gün üretimlerini büyüttüğünü izlemekteyiz.

italyan mobilya firmaları türkiye teklif Haberi

italyan mobilya firmaları türkiye teklif

Mobilya sektörünün en önemli pazarlarından olan İtalya, Türkiye'ye teklif getirdi. Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Ahmet Güleç, derneğe 50'ye yakın İtalyan mobilya şirketinin yazı gönderip, ortaklık ve işbirliği talep ettiğini belirtti. Güleç, İtalyan şirketler arasında dünyaca isimlerin olduğunun da altını...