03 / 05 / 2024

italyan mobilya markaları

italyan mobilya markaları

Cari açığı düşürmek için ithal mobilyaya yapılan vergi artışı, meyvelerini vermeye başladı. Üretimini Uzakdoğu'ya kaydıran İtalyan markaları Fatih Kıral Mobilya'ya fason üretim için teklif yağdırıyor.

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Mobilyacılar 2020'ye kadar 233 bayilik verecek!

Özellikle bayilik sistemiyle hızla büyüyen yatak ve mobilya markaları, bu sayede yeni girişimcileri de ekosisteme kazandırıyor. Sektörde faaliyet gösteren dokuz marka, 2020 sonuna kadar 233 bayilik verecek.

Türk mobilya markaları Çin’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor!

18-21 Mart 2018 tarihleri arasında Çin'in en büyük kenti Guangzhou’da 41'incisi düzenlenecek Guangzhou Mobilya Fuarı’na Türkiye'den 27 farklı mobilya markası katılacak..

Akıllı mobilya çağı başlıyor!

Günümüz mobilyalarının sadece mobilya değil, yüksek teknolojili birer tasarım objesi olduğu bir gerçek. Bu farkındalıkla da uzun dönemli stratejilerle sürekli kendini yenileyen markaların gündemini Endüstri 4,0 meşgul ediyor.

Dünden bugüne mobilyanın X, Y ve Z’si!

X,Y ve Z olarak adlandırılan kuşaklar, niteliklerine, davranış tarzlarına ve alışveriş alışkanlıklarına göre değişkenlik göstermekte. Bu kuşaklar için mobilya markaları da kuşakların ilgisini çekmek için farklı tarzlarda ürünler geliştirerek dönemin tarzının bir nevi fotoğrafını çektiler.

Mobilya sektörü Afrika ve Uzakdoğu’ya yelken açacak!

Uzun zamandır beklenen navlun desteği sonunda çıkıyor. Navlun teşvikini arkasına alacak olan mobilya sektörü, Afrika ve Uzakdoğu’ya yelken açacak. Türk markaları şimdiden Orta ve Batı Afrika’da mağaza anlaşmaları yapmaya başladı.

Vivense, 2017'de 10 yeni showroom açacak!

Türkiye’nin ilk online mobilya markalarından Vivense, ürün gamını genişleterek ev yaşam ve perakende markası oldu.

Her mobilya akıllanmalı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü markalarından Nurus, dünyanın geleceği şekillendirecek 200 markası arasına girdi.

Eren Adalı, Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Dekorasyona meraklı elitler için yeni bir mağaza açıldı. Ünlü işadamı Serdal Adalı'nın eşi Eren Adalı, ev dekorasyonuna sanatsal bir yorum katmak amacıyla İtalya'nın seçkin mobilya markalarını tek çatı altında toplayarak Ayn Design adıyla Nişantaşı'nda bir mağaza açtı.

Mobilya sektörü 2017'de büyüyecek!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş ve Kelebek Mobilya, Çanakkale’de bulunan mağazalarını yeni iş ortaklarıyla yeniledi.

Yağmur Mobilya'ya kayyum atandı!

Adana'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 54 şirkete kayyum atandı. Kayyum atanan şirketler arasında Süvari ve Yağmur Mobilya gibi tanınmış markalar da bulunuyor.

italyan mobilya markaları Haberi

italyan mobilya markaları

Türkiye'nin yumuşak karnı olan cari açığa karşı alınan önlemler sonuç vermeye başladı. Üretimini Uzakdoğu'ya kaydıran Batılı ülkeler, ithalat vergisinin artması nedeniyle yönünü Türkiye'ye çevirdi. Ayakkabıda başlayan bu eğilim etkisini artık mobilya sektöründe de göstermeye başladı. Türkiye'nin önde gelen mobilya üreticisi Fatih Kıral'a, artan ithalat vergileri sonrası fason üretim talepleri yağmaya başladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kıral, Çin'de üretim yaptıran ünlü İtalyan markalarının kendilerinden fason üretim yapmalarını istediğini söyledi. Mobilya ithalatının bu önlemlerle biteceğini vurgulayan Kıral, hem tesis projelerine üretim yapmak hem de fason taleplerine yetişebilmek için 10 milyon dolarlık yatırımla fabrika kurduklarını söyledi. 


İHRACAT ARTIYOR 


Ömerli'deki fabrikanın 15 bin metrekarelik alanda kurulduğunu belirten Fatih Kıral, "Yeni yatırıma ihtiyacımız vardı. İtalyanlar fabrikayı gezdiler ve kendilerine fason üretim yapmamız için teklif verdiler....