15 / 05 / 2024

italyan savaş gemisi mürettabatı

italyan savaş gemisi mürettabatı

Ender Mermerci'nin Vaniköy'deki Anadolu Kazaskeri Necmettin Efendi Yalısı'nı İtalyan savaş gemisi mürettabatı gezdi ve hayran kaldı...

Amiral gemisi İPhone 13 inanılmaz fiyatıyla A101’de! Aldın aldın yoksa bu fırsat kaçabilir

Türkiye’nin en büyük perakende marketlerinde olan A101 İPhone 13 512 GB, Samsung Galaxy S22 128 GB, Xiaomi Redmi 12C 128 GB‘lık versiyonunu Web sitesinden  satışa çıkardı. Peki Bu dev markaların amiral gemisi telefonları ne kadar? İşte 6 Nisan 2023 itibarıyla özellikleri ve fiyat listesi.

Cep yakmayan amiral gemisi Meizu 20 uygun fiyatıyla sahneye çıktı!

Meizu, rakipleriyle yarışacak yeni bir amiral gemisi akıllı telefonunu duyurdu. Meizu 20 olarak adlandırılan bu yeni cihaz, teknik özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

Özellikleri amiral gemisi fiyatı performans ürünü! OnePlus 11 geliyor

İnsanlar fiyat performan ürünlerine yönelmişken, OnePlus 11'le son dönemlerde ismini duyuran Çinli firma atağa kalktı ve ürettiği amiral gemisi telefonu uygun fiyatla çıkarmaya karar verdi.

Petrolde devlerin savaşı kızıştı, Putin o ülkelere petrol satışını yasakladı!

Devlerin enerji savaşlarında yeni bir hamle daha geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin petrolüne tavan fiyat uygulamasına katılan ülkelere petrol satışını yasakladı.

Amiral gemisi düşkünleri! Galaxy S22 8GB'a Carrefour'dan dev indirim... 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Carrefour'un amiral gemisi kampanyaları devam ediyor. CarrefourSA kartlılara özel yüzde 22'lik dev indirimi ile imkan sunuyor. Samsung Galaxy S22 8GB modelini tercih etmek isteyen vatandaşlara özel indirimi kaçırmayın. Peki Samsung Galaxy S22 8GB fiyatı ne kadar?

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

Rusya-Ukrayna savaşı, gaz piyasalarına ilişkin tüm tahminleri değiştirdi!

Son 10 senedir hızlı talep büyümesi görülen doğal gazda savaşın etkileriyle altın çağın sonuna gelinirken, ilk kez küresel gaz talebindeki artışın 2030 itibarıyla durgunluğa ulaşması öngörülüyor.

Rusya-Ukrayna savaşı Türk müteahhitlerin yurt dışı hedefini zora soktu!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin hazırladığı İnşaat Sektörü Analizi Raporu, küresel inşaat pazarında “dünya ikinciliği”ni geri alan Türk müteahhitlerin, Rusya-Ukrayna savaşının etkisi altında kaldığını ortaya çıkardı.

Kiracı ev sahibi savaşında son perde! Kiracılar hava parası istiyor!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kiracı ev sahibi savaşında sular durulmuyor. Kiracılar şimdi de hava parası istiyor... İşte detaylar...

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Emekli promosyonunda Eylül kampanyaları kaçmaz! Bankaların promosyon savaşı yine zirve yaptı!

Emekli promosyon savaşı hala devam ediyor. Bankalar Eylül promosyon ödemelerine güncelleme getirdi. İşte detaylar!

italyan savaş gemisi mürettabatı Haberi

italyan savaş gemisi mürettabatı
Ender Mermerci'nin Vaniköy'deki Anadolu Kazaskeri Necmettin Efendi Yalısı müzeleri aratmıyor. 350 yıllık tarihi yalı üst düzey yabancı misafirlerin tur programına bile girdi. Yalıyı gezen İtalyan savaş gemisinin mürettebatı yalıya ve antikalara hayran kaldı. Yalı'da sadece sanat eserlerinden sorumda 1 personel...