04 / 05 / 2024

italyan yatak devi Yatcop

italyan yatak devi Yatcop

Yatcop, temsilciliğini yaptığı İtalyan yataklarıyla, özellikle Türk konut sektöründeki yeni projelerin, yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor.

İtalyan motosiklet devi eylül ayı fiyat listesini açıklandı! İşte, Ducati Multistrada V4’ün 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

El yapımı motosiklet üreticisi Ducati’nin eylül ayı fiyat listesi belli oldu. İşte, Ducati Multistrada V4’ün 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Japon lastik devi Sumitomo fabrikası Çankırı'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japon lastik devi Sumitomo'nun Çankırı'da inşa ettiği 516 milyon dolarlık fabrikanın açılışını yaptı.

Doğtaş Luna Baza -Başlık ve Nanobionic Yatak serisi!

Doğtaş; Luna Baza ve Başlık tasarımıyla yatak odalarında estetik bir duruş sergilerken, Nanobionic Yatak ise Nano teknolojisi sayesinde vücudumuzun kaybettiği enerjiyi uyurken geri kazanmasını sağlıyor.

Turizmde yeni oluşan yatak kapasiteleri boş kaldı!

TÜRKİYE’de otel yatırımlarının artmasıyla birlikte rekabet de kızıştı. Ancak turizmdeki olumsuz gelişmeler hesaba katılmayınca yeni oluşan yatak kapasiteleri boş kaldı.

Yurtlarda yatak kapasitesi 68 bin 9 kişi artacak!

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu, bu yıl sonuna kadar yapımı süren 39 yurt ve yeni kiralamalarla yatak kapasitesini 68 bin 9 kişi artıracak. Böylece, yıl sonu itibarıyla yurtlarda barınan öğrenci sayısı 453 bin 244’e ulaşacak.

Japon otel devi Okura Kapadokya'ya geldi!

Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak. Otelin ultra lüks standartlarda olacağı açıklandı.

Antalya Demre'ye 5 bin yatak kapasiteli yeni otel ve tatil köyleri kurulacak!

Antalya Demre’deki yeni turizm tahsis alanında 8 firma tarafından 5 bin yatak kapasiteli otel ve tatil köyleri kurulacak. Sektör temsilcileri Demre-Beymelek arasındaki turizm gelişim alanında zaman içinde 25 bin yatak kapasitesine ulaşılacağını ifade etti

95 bin yatak kapasiteli yeni hastaneler yolda!

Sağlık alanında en hızlı gelişen ülkenin Türkiye olduğunu belirten Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "2018 yılına geldiğimizde Türkiye, 95 bin yatak kapasiteli, tıbbi teknolojilerle donatılmış hastanelere kavuşacak" dedi.

Tarkan villasının yatak odasına parmak izi girişi yaptırdı!

Demet Akalın ile eşi Okan Kurt, Beykoz-Acarkent'teki villalarının yatak odasma şifreli bir giriş sistemi yaptırmıştı. Buna göre; çift tuşlu bir şifre ve parmak izlerini kullanarak odalarına girebiliyor. Aynı sistemi Tarkan'da kendi evine yaptırdı..

Yalova'da otel yatak kapasitesi yüzde 23 arttı!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu projeleriyle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Kentte belgelendirilen otel yatak kapasitesinde son bir yılda yüzde 23 artış yaşandı.

Uzungöl'de otellerin yatak kapasitesi 4 bin 500'e yükseldi!

Uzungöl, sık ormanları ve doğal güzelliği ile iç ve dış turistleri cezbediyor. Bölgede yaklaşık 10 yıl önce otellerin yatak kapasitesi 1000 kadarken, bugünlerde bu sayı özellik le son 3 yılda artarak 4 bin 500'e ulaştı.

İşbir Yatak Ortadoğu’ya yöneldi!

Avrupa Birliği’nin (AB) son yıllarda yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle satın alma miktarının azalması ihracat yapan firmaları yeni pazar arayışlarına itti. İşbir Yatak, toplam 28 ülkeyle cirosunu ihracattan sağlıyor.

İşbir Yatak bayilerini halka arz edecek!

İşbir Holding'in amiral gemisi İşbir Yatak, bayilerini bölge müdürlüğü haline getirerek halka arz çalışmalarında önemli bir aşamayı tamamladı...

italyan yatak devi Yatcop Haberi

italyan yatak devi Yatcop

Türkiye’nin uyku sektörüne dünyaca ünlü lüks yatak markası By Tonino Lamborghini ve İtalya’nın yarım asırlık yatak devi Magniflex ile giriş yapan Yatcop, mimari projeler için farklı modelde ve özel ölçülerde çözümler sunuyor. Firmanın, şu anda başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 14 şehirde, 120 ayrı satış noktası bulunuyor. “Temsilciliğini yaptığımız Tonino Lamborghini ve Magniflex yatakları ile, yeni markalı konut ve rezidans projelerinin dekorasyonu aşamasında iç mimarlarla işbirliği yaparak, özel ölçü yataklar üretebiliyoruz” diyen Yatcop Yönetim Kurulu Başkanı Davut Altunbaş, İtalya’daki tesislerin üretim bandından yılda 3.2 milyon adet yatak çıktığını ve ürünlerin 12 yıl garantili olduğunu vurgulayarak, bu güç sayesinde Türk yapı sektörüne, istenilen adetlerde ve avantajlı fiyatlarla hizmet verebildiklerini söyledi. 

Giyim ve aksesuardan mobilyaya kadar farklı pek çok özel...