30 / 04 / 2024

İtalya’ya Mobilya çıkarması var!

İtalya’ya Mobilya çıkarması var!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Milano içerisinde yüzlerce mecra Türk mobilyalarının reklamlarıyla donatıldı.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Cep telefonu, beyaz eşya, mobilya gibi toplu para gerektiren alışverişlerini nakit parası olmadığı için erteleyenlere Garanti Bankası’ndan 500 TL ile 50 bin TL arasında kredi fırsatı sunuluyor.

Stanley termoslarda, küçük ev aletlerinde A101 hafta sonu indirimi! A101, 23 Eylül 2022 fiyat listesi!

Çok sevilen A101 market bu hafta sonu da bomba gibi. Birçok üründe geçerli olan indirimin yanı sıra, A101 bu kataloğunda beyaz eşya, mobilya ve ev tekstilinde de uygun fiyatlı ürünler mevcut. Stanley termoslar küçük ev aletleri ve birçok ürün bu katalogda yer alıyor. İşte A101 hafta sonu indirimi..

1,5 TON ‘ZEHİRLİ’ DENİZ KESTANESİ İTALYA YOLCUSU!

İstilacı bilinen ve dikenleri 'zehirli' olan deniz kestaneleri avlanarak 1,5 tonu İtalya'ya ihraç edildi.

Yabancı emlakçılar Türklerin peşinde!

Türk şirketlerinin peşine Avrupa’daki satılık markalardan sonra, şimdi de yabancı emlakçılar düştü. Almanya’dan İtalya’ya, İngiltere’den İspanya’ya birçok ülkenin emlakçıları, iflas eden markaların tahliye ettiği dükkanlar için Türk perakendecilerine teklifler götürüyor...

Karadağ Verde di Oliva'da 425 bin TL'ye 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı!

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

Katar İtalya'ya 2 sahra hastanesi gönderdi!

Katar, yeni tip koronavirüs salgınına karşı verdiği mücadeleye destek olmak için İtalya'ya 2 sahra hastanesi gönderdi.

Türkiye ile İtalya arasında 5 yılda 93 milyar dolarlık ticaret yapıldı!

İtalya'ya son 5 yılda toplam 41 milyar 802 milyon dolarlık ihracat yapan Türkiye, bu ülkeden 50 milyar 928 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirdi.

Cristiano Ronaldo otelini hastaneye çeviriyor!

Corona virüs sebebiyle İtalya'ya gidemeyip Portekiz'de kalan Cristiano Ronaldo, sahip olduğu otel zincirini hastalığın tedavisi için hastaneye çevirecek.

Jennifer Lopez İtalya'ya taşınıyor!

Daha önce de yüzü olduğu Guess ile yeniden anlaşıp reklam çekimleri için objektif karşısına geçen Jennifer Lopez, İtalya'ya taşınma kararı aldı.

Ekonomide atılan adımlardan konut sektörü de payını aldı!

Ekonomide her kesime dokunan adımlardan gayrimenkul sektörü de nasibini aldı. Beyaz eşya, mobilya ve konutta uygulanan KDV ve ÖTV indirimleri, 3 ay daha uzatıldı...

Konutta vergi indirimiyle olumlu yatırımcı algısı oluşuyor!

BİST, geçen hafta 88.500'lere geriledi. Bu arada otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve konutta vergi indirimi haberi geldi. Peki, vergi indirimleri kimleri etkileyecek?

İtalya’ya Mobilya çıkarması var! Haberi

İtalya’ya Mobilya çıkarması var!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Fuarla eş zamanlı Milano’da düzenlenen mobilya tasarım haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor. Kentin içerisinde yüzlerce mecra Türk mobilyalarının reklamlarıyla donatıldı.


Bu yıl 14-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara, 160 ülkeden 360 bin ziyaretçi katılıyor. Son yıllarda Türk firmaların katılımcı sıfatıyla boy göstermeye başladığı fuara bu yıl, kalite ve tasarımları ile sektöre öncülük eden, N-Design, Mobi, FY, Metebronz gibi firmalarında yer aldığı yaklaşık 20 Türk firması katılacak ve birçok sektör temsilcisi de ziyaret edecek.


Türk mobilyası ‘Biz mobilyayı biliriz’ noktasından çıkışla ‘Turkish Furniture has the Globality’ sloganını fuar süresince Milano’da bulunan tüm ziyaretçilere duyuruyor. Tanıtımda, ‘Mobilya ülkesi Türkiye’ imajı ön...