07 / 05 / 2024

Itb Berlin ne zaman

Itb Berlin ne zaman

Dünyanın en büyük turizm fuarı olarak bilinen Uluslararası Turizm Borsası (ITB Berlin-2015), bu yıl 4- 8 Mart tarihleri arasında 189 ülkenin turizm sektörü temsilcilerini ağırlayacak.

Berlin'deki konutlar kamulaştırma referandumu sonrası ne olacak?

Berlin'de artan kira fiyatlarına yönelik konutların kamulaştırılması için referandum gerçekleşti. Referandumdan çıkan oya göre yüzde 56'lık kesim konutların kamulaştırılmasını talep ediyor. 

Berlin'de kira pahalılığına çözüm: Kiralar dondurulacak!

Almanya'nın başkenti Berlin'de ev kiralarının hızla artmasının önüne geçmek için kiraların 2020 yılı itibariyle 5 yıllığına dondurulması önerildi.

Almanlar, 'İstanbul Havalimanı bitti, Berlin ne halde' diyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dikkat edin, İstanbul Havalimanı 42 ayda burası bitti. Berlin, 2006'da temel attı Berlin Havalimanı hala devam ediyor ve şimdi Almanlar kendi gazetelerinden 'Buradan 3 kat, 4 kat büyük olan İstanbul Havalimanı bitti Berlin ne halde' diyorlar" dedi...

İstanbul-Pekin arası 10 güne inecek!

İstanbul-Pekin arasını 2 aydan 10 güne inecek. Zaman tasarrufu sağlayan proje Mayıs'ta başlıyor. Türk TIR’larının engeller yüzünden iki haftada Almanya’ya ulaşamadığından yakınan iş dünyası, “Berlin uzaklaşırken Pekin yaklaşıyor” dedi

Titanic oteller zinciri Berlin'de yeni otel açtı!

Türkiye’de 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olan Titanic oteller zinciri, Avrupa’yı gözüne kestirdi. Berlin’in tarihi semtlerinden birinde, eski Devlet Operası binasına 208 odalı, 5 yıldızlı yeni bir Titanic oteli açıldı

Dedeman ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ve Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı, 186 ülkeden 10 bin 96 firmanın katılımıyla 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde yapılan ITB Berlin Turizm Fuarı ve Gent Emlak Fuan'nı değerlendirdi.

Erciyes, Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

ERCİYES Turizm ve Kayak Merkezi, Berlin 'de açılan dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 'de tanıtıldı.

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos'un hedefi 1 milyon misafir!

Rixos Hotels Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

TAV Berlin'de turizm ve seyahat fuarına katıldı!

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

Turist sayısı artacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Turist sayısınında artış olacağını kaydederek ITB Berlin'in, dünyadaki en büyük turizm fuarı olduğuna değindi. Çavuşoğlu, "Ülkemize gelecek turist sayısı burada belli olur'' dedi.

Itb Berlin ne zaman Haberi

Itb Berlin ne zaman

TUR operatörleri, oteller, uçak şirketleri, online rezervasyon yapan internet siteleri başta olmak üzere 10 bin 147 firma, kuruluş, bakanlık, yerel yönetim ve turizm örgütünün katılacağı fuarda Türkiye 3079 metrekarelik stantta, fuarın ilk üç günü turizm profesyonellerine, son iki günü de tatilcilere Türkiye'nin turizm değerlerini, konaklama tesislerini tanıtacak. 2015 sezonuna yönelik sözleşmelerin imzalanacağı ve aslında borsa niteliğinde olan fuar, turist kabul eden şirketlerle, turist gönderen tur operatörlerinin pazarlıklarına sahne olacak. 



26 SALONDA 160 BİN METREKARE 

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Messe adı verilen fuar alanı, toplam 160 bin metrekarelik 26 salondan oluşuyor. Fuar alanının büyüklüğü nedeniyle, salonlar arasında ücretsiz dolmuş seferleri yapılıyor. İspanya, Yunanistan, İtalya, Mısır gibi Akdeniz çanağında iddialı ülkelerin en az 2'şer bin metrekarelik standlar kurduğu fuarda Türkiye bu yıl 3079 metrekarelik...