29 / 04 / 2024

itk kampüsleri

itk kampüsleri

İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Univa, iki günde 1.5 milyon dolarlık satışa imza attı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe adeta yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri”, Ortadoğulu yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı....

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Erkanlı Holding’in öğrenci evlerine Ürdün'den talep!

Erkanlı Holding’in dünyaca ünlü Asset Campus iş birliğiyle hayata geçirdiği Univa Öğrenci Evi Kampüsleri, yabancı yatırımcılardan ilgi görüyor. 

Adana Orman Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü; Osmaniye İli Merkez İlçesi Raufbey Mahallesi ve  Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde kampüs inşaatlarını ihale edecek. Adana Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend öğrenci evi kampüsleri!

Gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım imkanı olan öğrenci evi kampüsleri hem yatırımcıların hem de öğrencilerin gözdesi oldu.

İşte Avrupa’nın en görkemli 8 üniversite kampüsü!

İngiliz Times Higher Education dergisi Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri listesini yayınladı.  İşte Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri... 

Üniversite kampüsleri arsa olarak görülüyor!

Akademisyen ve şehir plancısı Tahir Çalgüner, bazı üniversite yetkililerinin adeta emlakçı gibi, davrandığını öne sürerek, “Bazı üniversite kampüsleri arsa, ofisi olarak görülmektedir” dedi.

Çekmeköy Adnan Menderes Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ev ziyaretlerinde yeni projelerle ilgili bilgiler verdi. Başkan Poyraz, sohbetler esnasında Taşdelen bölgesinde yapılacak yeni okul kampüsleri ve yeni aile sağlığı merkezinin süreçlerini de anlattı.

İzmir’e 150 milyon TL’lik kampüs yapılacak!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İzmir’e 150 milyon TL’lik yatırım yapacak. İki kampüs ile Bahçeşehir Kolejleri genişlerken, yeni Uğur Okulları kampüsleri hayata geçecek.

Kocaeli ve İzmir Sağlık Kampüsleri için anlaşma imzalandı!

GE Sağlık, GAMA Holding ve Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı’na ait projeler olan Kocaeli Sağlık Kampüsü Projesi ve İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü Projesi’nin geliştirilmesi için bir anlaşma imzaladı.

Kamu binaları lüks yerlerden çekilecek!

Maliye Bakanı Şimşek, kamu bina yatırımlarına destek vermediklerini belirterek, "Artık lüks yerlerden çekilmemiz lazım. Bu kampüsleri lüks yerlere yapmayacağız. Daha mütevazı yerleri seçeceğiz " dedi.

Üniversite Kampüsleri Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında 3 milyon fidan dikildi!

Yapılan çalışmalar neticesinde üniversite alanları içerisinde ve dışında öğrenciler adına 2 milyon 716 bin fidan toprakla buluşturuldu. Plan kapsamında önümüzdeki 3 ay içerisinde 2 milyon 971 bin fidan daha toprakla buluşturulacak...

itk kampüsleri Haberi

itk kampüsleri


İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı. 1976 yılında Joan Barnes tarafından; çocukların kendi yaşlarına uygun oyunları, anneleri ile birlikte oynayabilmeleri için kurulan ve tüm dünyada 30'dan fazla ülkede 700'den fazla merkezi ile hizmet veren Gymboree Play& Music Etkinlik Merkezi İzmir'in modem ve gelişen yeni yerleşim bölgesi Park Yaşam ve Soyak arasında merkezi bir noktada bulunan ÎTK Mavişehir Anaokulu yerleşkesinde 26 Eylül talihinde açıldı. 

Çocukların sosyal, bilişsel, fiAçılış, Anne Çocuk Paylaşım Etkinliği teması ile gerçekleştirildi. 

ziksel yeteneklerini oynayarak geüştirmelerini sağlayan ana programlan; oyun, müzik ve sanat aktivitelerinin ağırlıklı olarak işlendiği "Gymboree Play&Learn", "Gymboree Music" ve "Gymboree Ait" olan merkezin açılışı, "Anne Çocuk Paylaşım...