29 / 04 / 2024

ito işhanı ihale

ito işhanı ihale

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO), Sirkeci'deki binasına komşu olan üç işhanı ve bir otoparktan oluşan alana turizm, iş merkezi ya da karma proje yapılması için ihale açıldı..

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Ankara'da 13.5 milyon TL'ye satılık iş hanı! Yatırımcılar dikkat!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 10 katlı iş hanını 13.5 milyon TL'ye satıyor...

Gölcük'te 52 iş yerinin satışı için ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te yer alan 52 iş yerinin satışı için ihale gerçekleştirdi. 

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Fettah Mahallesi, 370 ada 33 parselde yer alan iş hanını 40 milyon TL'ye satıyor...

Diyarbakır hafif raylı sistemleri için ihale yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği ve kentte toplu taşımayı rahatlatacak proje için ihale gerçekleşti. 

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için ihale şartnamesi hazırlandı!

Antalya Demre'de 'Kekova' olarak bilinen bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda inşa edilen denize sıfır villanın yıkımı için verilen 30 günlük yasal süre, 10 Aralık'ta doluyor. Yıkım için ihale şartnamesini hazırladı.

13 ildeki 44 taşınmaz ve 1 iş hanı özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Hazineye ait taşınmazların özelleştirilmesi kapsamında 13 ilde bulunan yaklaşık 383 dönümlük 44 taşınmaz ve bir iş hanını satışa sundu. 

Ceyhan'da 11.6 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

Ceyhan İcra Dairesi, Mithatpaşa mahallesinde bulunan iş hanını satış çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 614 bin 84 TL olarak belirlendi.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ito işhanı ihale Haberi

ito işhanı ihale

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO), Sirkeci'deki binasına komşu olan üç işhanı ve bir otoparktan oluşan alana turizm, iş merkezi ya da karma proje yapılması için ihale açıldı. TOBB'un da ortaklığının bulunduğu alan için 13 Nisan'a kadar başvuru yapılabilecek. Yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacak TOBB-İTO Sirkeci Projesi'yle ilgili bilgi veren İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Müteahhitleri davet ettik. En iyi teklifi verene, işi yönlendireceğiz" dedi. Çağlar, arazi içindeki otoparkın da yer altına alınacağını...