05 / 08 / 2024

ito projeleri MIPIM 2016

ito projeleri MIPIM 2016

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, bu yıl terörün gölgesinde başladı. Fuara terörü lanetleyerek başlayan Türk gayrimenkul sektörü, Londra ve Paris çadırlarının tam ortasında yer alan İstanbul çadırında adeta gövde gösterisi yaptı.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Beyoğlu projeleri MİPİM 2017’nin gözdesi oldu!

Beyoğlu, 35 yatırımcı ve 47 proje ile MİPİM 2017 Gayrimenkul Fuarı’na damgasını vurdu.

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

İTO, MIPIM'de metrekareyi ikiye katladı!

Türk gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri ile 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek MIPIM'de Türkiye rüzgarı estirecek. İTO, MIPIM'deki temsil alanını bu yıl iki katına çıkardı.

Üsküdar Burhaniye Mahallesi kentsel dönüşüm için müracaat etti!

Üsküdar Burhaniye Mahallesinde Boğaz Geri Görünüm Bölgesinde deprem riski taşıyan binalar yıkılıp yenileri yapılacak Başkan Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret eden Dr. Adnan Odabaş ile Mimar Mehmet Çito, projeleri hakkında sunum yaptı.

Bayrampaşa konut projeleri 2013!

Uzun yıllar tarihi Bayrampaşa Cezaevi ile anılan Bayrampaşa'da bugün birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Cezaevi ve sanayi yapıların gölgesinden kurtulan bölgede konut fiyatları 1 milyonun üzerine çıktı. İşte Bayrampaşa konut projeleri...

Ergün Koç, Karacabey'e yapılacak mega projeleri açıkladı!

Karacabey'in bağımsız Belediye Başkanı Ergün Koç, 2014 yılında ilçeye yapılacak "mega projeler" adını verdiği yatırımları açıkladı. Ergün Koç, bunların Karacabey'in olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti.

Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!

Konut kampanyaları bayram sonrasında da hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden avantajlı seçeneklerle müşterilerinin karşısına çıkan konut yatırımcıları faizi sıfırladı, peşinatı kaldırdı, taksiti de erteledi. İşte kampanyalı konut projeleri İstanbul...

Bahçelievler konut projeleri 2013!

Gelecekte kazandıracak lokasyonlar arasında yer alan Bahçelievler konut projelerini araştırdık. Bölgede fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor 1 milyon 265 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Bahçelievler konut projeleri ve fiyatları....

Hüseyin Aslan: Belediyeler altyapılı arsa projeleri üretmeli!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev sahibi olamayanlar için altyapılı arsa projeleri üretilerek, bu sorunun çözülmesi gerektiğini söyledi. Hüseyin Aslan konut sektörünün en önemli maliyetlerinden birini arsa paylarının oluşturduğunu ifade etti...

ito projeleri MIPIM 2016 Haberi

ito projeleri MIPIM 2016

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından MIPIM Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Bu yıl 27.'si düzenlenen MIPIM 2016’ya Türkiye 22 firma ve belediyenin standıyla toplam 820'yi bulan katılımcı sayısıyla adeta çıkarma yaptı. Bu yıl MIPIM, Ankara'da yaşanan elim terör saldırısı gölgesinde başlasa da Türkiye'ye ve İstanbul'un mega projelerine olan yabancı ilgisi eksilmedi. Fuara katılan birçok firmanın yöneticisi söze Ankara'daki saldırıyı kınayarak başladı. 


BİZE SAHİL YAKIŞIR 

Fuarda İTO'nun Emlak Konut GYO desteğiyle hayata geçirdiği İstanbul çadırı bu sene, şimdiye kadar yer aldığı en iyi yerde, fuarın sahil kısmında Paris ve Londra çadırlarının tam ortasında konumlandı. Çadırda, İstanbul'un 24 saatinin ses ve görüntü efektleriyle anlatıldığı 96 metrekarelik dev "Yaşayan İstanbul Maketinin yanı sıra Üçüncü Havalimanı ve Avrasya Tüneli gibi dev projelerin...