05 / 05 / 2024

itonun 5 talebi

itonun 5 talebi

İTO Başkanı Demirtaş, nisan ayı meclis toplantısında konuşarak, kentsel dönüşüm, moloz döküm sahası açılması ve hava kirliliğinin önlenmesi konularından oluşan 5 talebi Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'a ilettiklerini belirtti.

Uzman isim açıkladı! Konut ücretlerindeki yükseliş talebi de yükseltti

Konut ücretlerindeki yükseliş talebi de yükseltti. Konut talebi hakkında detaylara değinen Tapu Çevre Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Demiralp yükselişin nedenini iktidarın 'faiz politikası' olduğunu söyleyip "Son 5 senenlik dönemde, neredeyse her sahada ‘alan kazandı’, ‘alamayan’ kaybetti açıklaması

Dikkat! Asgari ücret 5.200 lira mı olacak?

Milyonlarca çalışanın heyecanla beklediği asgari ücret zammı için ilk toplantı 1 Aralık tarihinde gerçekleştirildi. Yüksek zam beklentisi sürerken, asgari ücrette 5.200 lira talebi üzerine yeni ücretin ne kadar olacağı merak ediliyor.

Küresel petrol talebi 2021'de günlük 5,5 milyon varil artacak!

Küresel petrol talebinin, bu yıl geçen yıla göre günlük yaklaşık 5,5 milyon varil artışla 96 milyon 500 bin varil seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor.

Küresel petrol talebi günlük 5.9 milyon varil artacak!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), küresel petrol talebinin bu yıl geçen yıla göre günlük bazda yaklaşık 5 milyon 900 bin varil artışla 96 milyon 300 bin varil olacağını açıkladı.

Doğuş GYO'nun imar davasında temyiz talebi reddedildi!

1/5.000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planına karşı açılan davada Doğuş GYO'nun temyiz talebi reddedildi.

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy 5 arsa değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Konut talebi 5’e katlandı!

Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal yaptığı açıklamada, konut talebinin bugünlerde 4’e, 5’e katlandığını, çağrı merkezleri ve satış ofislerinde canlılığın gün geçtikçe arttığını söyleyebiliriz” dedi.

Enerji talebi 2040'ta günlük 357,5 milyon varil olacak!

Dünyada 2040'a kadar küresel enerji talebi yıllık ortalama yüzde 1 artışla günlük 357,5 milyon varil petrol eş değerine çıkacak.

Berlin'de kiraya üst sınır geldi: 5 yıl kira zammı yok!

Almanya'da kiralara üst sınır geldi. Bu uygulamaya katılan ilk eyalet Berlin oldu. Eyalet yönetiminin kiraların 5 yıl artırılmaması talebi Senato'da kabul gördü. Fakat emlakçılar ve evsahipleri bu hamleye tepkili...

Basmane Çukuru'nda yürütmeyi durdurma talebi reddedildi!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Basmane’deki Çukurla ilgili, İstanbul 5. İdare Mahkemesi’nde süren Güçbirliği’nin açtığı davada, ‘yürütmeyi durdurma talebi’nin kesin reddedildiği bilgisini paylaştı.

Kırşehir Özbağ’a 5 bin toplu konut talebi!

Kırşehir’le birleşmesine rağmen belde olan Özbağ’da Belediye Başkanı Nazmi Ay Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmeler yaparak beldesine 5 bin konut yapılması talebinde bulundu.

İTO'nun kentsel dönüşüm talepleri!

İTO Başkanı Demirtaş, nisan ayı meclis toplantısında konuşarak, kentsel dönüşüm, moloz döküm sahası açılması ve hava kirliliğinin önlenmesi konularından oluşan 5 talebi Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'a ilettiklerini belirtti.

ÇBS Grubu'nun 5 şirketi için iflas kararı verildi!

Türkiye’nin en büyük boya üreticisisiyken mali zorluğa düşen ÇBS Grubu’nun, iflas erteleme talebi ile gittiği mahkemeden karar çıktı. Gruba bağlı 5 şirket için ‘iflas’ kararı verilirken, 6 şirket için ise daha önce verilentedbir talepleri kaldırıldı.

itonun 5 talebi Haberi

itonun 5 talebi

İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, nisan ayı meclis toplantısında konuşarak, kentsel dönüşüm, moloz döküm sahası açılması ve hava kirliliğinin önlenmesi konularından oluşan 5 talebi Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'a ilettiklerini belirtti. 


Demirtaş, dönüşümle ilgili İTO olarak 8 veya 9 alanda kentsel dönüşüm yapmak için araştırmalar yaptıklarını belirterek, “Buca ve Karabağlar'da çalıştığımız alan toplam bin 920 dönümlüktü. Arazi her iki yerel belediyenin de sınırındaydı. Bizler bu alanda dönüşümü başlatmak için bu belediyelerle protokol imzaladık. Bakanlar Kurulu da burasını riskli alan kabul etti. Ancak Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda Ticaret Odaları idare olarak tanımlanmadığı için Oda olarak dönüşüme başlayamadık. Hala bizim de dönüşüm yapmamızı sağlayacak yasal düzenlemeyi bekliyoruz" diye konuştu.


“EN MODERN ÇARŞIYI İZMİR’E KAZANDIRACAKTIK”


Demirtaş, Bayraklı'da Nafiz Gürman, Gümüşpala, Emek mahallelerinde...