18 / 05 / 2024

ittifak holding 26 yıl

ittifak holding 26 yıl

Temelleri 1988'de atılan İttifak Holding, iştirakçisi, tedarikçisi, çalışanları ve yatırımcılarıyla on binlerce dişliden oluşan bir makine gibi kesintisiz çalışan, 26 yıldır 'birlik' olmanın gücünü kanıtlıyor.

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Sabancı Holding 2023 yılında kan kaybediyor!

Sabancı Holding, 2023 yılında kan kaydetti. 2023 yılının ilk çeyreğinde 6,09 milyar TL kar elde eden holding, geçen yıla göre yüzde 26 geriledi. İşte detaylar!

Adese, perakendeden çekiliyor!

Konya merkezli ittifak Holding'in perakende markası Adese, perakendeden çekiliyor...

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 1 milyon TL'lik pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,26 TL fiyatından 1 milyon TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Tekfen Holding olağan genel kurul toplantısı 26 Mart'ta!

Tekfen Holding'in yıllık olağan genel kurul toplantısı 26 Mart 2020 Perşembe günü Tekfen Tower'da yapılacak...

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satıyor. 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişen arsalar yatırımcılar için satışa çıkıyor.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa bugün satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi bugün saat 14:00'da düzenlenecek. 

İttifak Holding'in bu yılki hedefi kârlılık!

Yeni bir yapılanma sürecine giren İttifak Holding, bu yıl finansman yükünü azaltacak tedbirler alacak. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, "Bunun için ya varlık satışı ya da halka arz yapacağız. 2018'de hedefte büyüme değil kârlılık var" diyor...

Rönesans'ın 170 milyonluk tahvilin 3. kupon faizi 4,26!

Rönesans Holding 170 milyon TL nominal tutarlı tahvilinin 2. kupon ödemesi gerçekleştirdi. Tahvilin 3. kupon ödemesinin faiz oranı 4,26 olarak belirlendi...

TAV 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacak. 

ittifak holding 26 yıl Haberi

ittifak holding 26 yıl

Seha Yapı'dan dev proje!


Konya'da yapı sektörüne kazandırdığı ilklerle tanınan Seha Yapı. 

yine bir ilke imza atıyor. Konya'nın Meram ilçesinde bölgenin en büyük, en prestijli ve en cevred projelerinden birisini hayata geçirecek. Proje tamamlandığında, göl kıyısında insa edilecek yalılar, villalar farklı metrekarelerdekl daireler, ticari, sosyal ve yesll alanları İle neredeyse kasaba büyüklüğünde karma bir proje hayata gecmls olacak. 


ADESE VERİMLİ BÜYÜYOR!


İttlfak'ın amiral gemisi Adese, önemli perakende markalarından biri olarak hizmet vertyor. Perakende sektöründeki basansını ve kurumsal hedeflerini daha İleriye taşımak amacıyla 2011 yılında halka arz edilen Adese, Orta Anadolu bölgesinde; Konya ve çevresindeki Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bolu. İsparta, Karaman ve Mersin İllerinde 2600'den fazla çalışanı ve 138 subeslyle, yılda 35 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veriyor. Alışveriş sürecinin her asamasına yakından bakan bir...