05 / 05 / 2024

İttifak Holding kozağaç projesi

İttifak Holding kozağaç projesi

İttifak Holding Başkan Vekili ve icra Kurulu Başkanı Tahir Atila, "Dev yatırımları hayata geçiriyoruz. Kozağaç mevkinde, Antalya yolu üzerinde bin 100 konutluk bir konut projesine başlıyoruz" dedi..

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Skandal fotoğraf sonrası Sabancı Holding'den açıklama

Skandal fotoğraf sonrasında Sabancı Holding'den "2 milyar dolarlık kaynak ayırdık, sonuna kadar sahada olacağız" açıklaması geldi.

Koç Holding'den açıklama! Batarya yatırımı rafa mı kalktı?

Koç Holding'den Ford ile birlikte Ankara'da büyüyen elektrikli araç piyasasına yönelik otomobil bataryası fabrikası projesinin iptal edilebileceği haberlerine dair açıklama geldi.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Adese: Marketleri kapatıyoruz, gayrimenkule ağırlık veriyoruz!

İttifak Holding'in şirketi Adese, market işletmeciliğinden çıktığını duyurdu. Şirket, 14.12.2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında aldığı kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması olarak yayınladı.

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Babacan Holding’ten Babacan Central açıklaması!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da 25 Temmuz 2019 tarihinde "Babacan Central projesinde satışlar durdu" başlığı ile yayımlanan habere Babacan Holding'ten açıklama geldi. 

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

Polat Holding Piyalepaşa Evleri ödeme planı!

Polat Holding Piyalepaşa Evleri ödeme planı kapsamında 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 786 bin 900 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da teslimler 2018'in sonunda gerçekleştiriliyor...

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatlar 2017!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatları 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da 0,83 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.

İttifak Holding kozağaç projesi Haberi

İttifak Holding kozağaç projesi

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Spor Müdürü Recep Çınar, Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş ve İstihbarat Şefi Kerim Atıcı, İttifak Holding Yönetim Kurıılıı Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ile Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila'yı ziyaret etti. Kule Site Plaza'da gerçekleşen ziyarette İttifak Holding Kurumsal İletişim Direktörü Abdullah Ecevit Öksiiz de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, "Holding olarak şirketlerimizle birlikte büyümemizi sürdürüyoruz. Gıda, makine, inşaat, perakende, alışveriş merkezleri, hayvancılık gibi farklı sektörlerde faaliyet göstermekteyiz. İttifak Holding yatırım yaptığı alanlarda yeni teknoloji geliştirebilen bilgi birikimi ile global düzeyde kalite, verimlilik ve saygınlıkla birlikte anılmaktadır" diye konuştu.


AKILLI EVLER İNŞA EDİYORUZ 

İttifak Holding Başkan Vekili ve...