03 / 05 / 2024

İTÜ Ayazağa Festival Alanı

İTÜ Ayazağa Festival Alanı

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi Festival Alanı'na bisiklet yolu yaptırılacak. Söz konusu bisiklet yolu 30 günde tamamlanacak. İhalesi; 10 Kasım 2014 tarihinde saat 11.30'da yapılacak.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanı 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanına ilişkin 20.01.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya askeri lojman!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri imar planı askıda!

Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinde çalışmalar bu sabah başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar bu sabah başladı...

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinin 1. Etap çalışmaları başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar başladı..

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'nde son durum!

İstanbul'un en önemli sorunlarından biri olan trafik sorunun çözümü için başlatılan projelerde son durum ne? İşte, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'nde son durum..

Beyazıt Öztürk, Ayazağa’da 2.5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Ayazağa’da ormanla çevrili bir alan içinde yer alan projeden 2.5 milyon TL’ye ev aldı.

Ayazağa Gündüz Bakım Evi kapılarını açtı!

Sarıyer genelinde dört adet şubesi bulunan gündüz bakımevlerinin en yenisi Ayazağa’da kapılarını açtı. Ayazağalılar mahallelerine gündüz bakım evi kazandırıldığı için mutlu olduklarını dile getirdi

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nde çalışmalar başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri kapsamında Ihlamur Kasrı'nda kazı çalışması başladı. Kasıra zarar vermemesi için 10 metre kadar uzaklıkta yapılan çalışmalar Marmara Üniversitesi otoparkında sürüyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin iptaline ret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin karar açıklandı.

İTÜ Ayazağa Festival Alanı Haberi

İTÜ Ayazağa Festival Alanı

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi Festival Alanı'na bisiklet yolu yaptırılacak. Söz konusu bisiklet yolu 30 günde tamamlanacak. 


İhalesi; İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Maslak'ta 10 Kasım 2014 tarihinde saat 11.30'da açık teklif usulü yapılacak. 



İHALE İLANI:


YAPI İŞLERİ VE TEKNİK D.BŞK. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKT. ELMARUF SOK.BİRLİK İŞ HANI 22 - Evrak No: 1589


AYAZAĞA YERLEŞKESİ BEDRİ KARAFAKİOĞLU CADDESİ İLE SERVİS ALANI ARASI GÜZERGAHTA BİSİKLET YOLU YAPILMASI İNŞAATI (2014) YAPI İSLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ


AYAZAĞA YERLEŞKESİ BEDRİ KARAFAKİOĞLU CADDESİ İLE SERVİS ALANI ARASI


GÜZERGAHTA BİSİKLET YOLU YAPILMASI İNŞAATI (2014) yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/142204


1- İdarenin


a) Adresi : İTÜ Rektörlüğü...