18 / 05 / 2024

İTÜ Deprem Çalıştayı nerede

İTÜ Deprem Çalıştayı nerede

İTÜ, Türkiye’nin değişmez ve her zaman önemini koruyan gerçeği depremi 4 kıtanın bilim insanlarının bir araya geleceği kapsamlı bir çalıştayda ele alacak. Çalıştay 11 Aralık Çarşamba günü gerçekleşiyor...

Et ve Süt Kurumu Çalıştayı sonuçları: Kırsal refah geriliyor

"Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan 'Et ve Süt Sektörü Çalıştayı Sonuç Raporu,' kırsal bölgelerdeki refah seviyelerinin gerilediğini vurguladı. Rapor, kırsal kesimde yaşayan hanelerin hayvansal gıda gereksinimlerini büyük ölçüde şehirlerden karşıladığını ele aldı. İşte detaylar…

GİGDER, olağanüstü çalıştay için düğmeye bastı! Yabancıya konut satışında hedef 25 milyar dolar! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), ‘vatandaşlık’ ve ‘oturum’ programlarını detaylıca analiz etmek için Sapanca’da 20-21 Temmuz tarihlerinde bir çalıştay gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller için çalıştay gerçekleştirilecek!

Deprem Güçlendirme Derneği'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteği ile 30 Mayıs'ta "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştay gerçekleştirilecek.

ATAG-25 çalıştayı 1-2 Aralık'ta! 

ATAG-25 çalıştayı 1-2 Aralık tarihinde yapılacak. 12 temaya ait araştırmaların bir araya getirileceği programa çok sayıda araştırmacı katılacak. Peki programda hangi konular konuşulacak? İşte detaylar...

İstanbul'da deprem çalışmaları tam gaz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal konutlara ve deprem çalışmalarına ilişkin önemli yol kat edildiğini belirtti. "2 bine yakın sosyal konutu tamamlayıp anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik" diyen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yürütülen deprem çalışmalarını da paylaştı.

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi!

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi. TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Yüksek teknolojiyi ve akıllı şehirleri deprem başlığıyla çok hızlı bir şekilde koordine etmek gerekiyor'' dedi.

İzmir'de deprem sonrası yürütülen çalışmalar ele alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önderliğinde, İzmir'deki deprem sonrası yürütülen çalışmaların ele alındığı koordinasyon toplantısı düzenlendi. 

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Sinan Türkkan: Güçlendirmedeki engeller kaldırılmalı!

İBB tarafından gerçekleşen Deprem Çalıştayı’nda konuşan Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, ‘’Güçlendirmenin önündeki engeller kaldırılmalı, mevzuattaki yükümlülükler azaltılmalı ve KDV yüzde 1’e indirilmeli’’ dedi.

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda kentsel dönüşüm konuşuldu!

İBB tarafından İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık tarihleri arasında düzenlendi. Çalıştayda, binaların deprem güvenliği, kentsel dönüşüm, ilçelere afet merkezleri kurulması konuları görüşüldü.

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda bina güvenliğine vurgu yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan Deprem Çalıştayı’nda, İstanbul’un deprem riski tüm yönleriyle konuşuldu.

İstanbul Deprem Çalıştayı bugün başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması için yapılan uluslararası Deprem Çalıştayı bugün başlıyor.

İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması amacıyla uluslararası katılımcıların da yer alacağı "İstanbul Deprem Çalıştayı" gerçekleştiriyor.

İTÜ Deprem Çalıştayı nerede Haberi

İTÜ Deprem Çalıştayı nerede
İTÜ, Türkiye’nin değişmez ve her zaman önemini koruyan gerçeği depremi 4 kıtanın bilim insanlarının bir araya geleceği kapsamlı bir çalıştayda ele alacak. İTÜ Deprem Çalıştayı Deprem gerçeği, Türkiye’de de giderek yaygınlaşan “sismik yalıtım sistemleri” konusu üzerine 11 Aralık 2013 Çarşamba günü 08:30 – 18:30 saatleri arasında  İTÜ Ayazağa Yerleşkesi - Süleyman Demirel Kültür Merkezinde...