10 / 05 / 2024

itü mezunlar meydanı açılışı

itü mezunlar meydanı açılışı

İTÜ Mezunları için büyük gün geldi! İTÜ Mezunlar Meydanı açılıyor, Mezunlar Yurdu'nun temeli atılıyor. Meydan açılışı ve yurt temel atma töreni 24 Aralık 2011 Cumartesi günü İTÜ Maslak Kampüsü'nde gerçekleştirilecek

Afyonkarahisar'a meydan ve alt geçit projesi!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı devam eden kent meydanı ve 3'üncü alt geçidin yapımında sona yaklaşıldı. Projelerin yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. 

Çeşmarine güncel fiyat listesi!

Çeşmarine projesi, Prokar Yapı tarafından İzmir Çeşme'de inşa ediliyor. 25 süit daireden meydan gelen Çeşmarine'de fiyatlar 425 bin TL'den başlıyor..

İzmir'deki kıyı tasarımı konut fiyatlarını artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımını sürdürdüğü “Altgeçit ve Meydan Projesi”, Küçükyalı bölgesindeki konut fiyatlarını uçurdu.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yeni meydan!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmalarına başlandı. Alt geçit 36 milyon 475 bin 519 TL'ye malolacak ve üstünde farklı tasarım ve peyzajlarıyla denize kesintisiz ulaşımın sağlandığı meydan oluşturulacak.

İzmir Mithatpaşa'ya meydan yapılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmalarına başladı. Proje 36 milyon 475 bin 519 TL'ye malolacak ve denize kesintisiz ulaşımın sağlandığı meydan oluşturulacak.

Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

1962 yılında Aksaray Meydanı'na altgeçit yapılacakmış!

1962 yılında trafik sıkışıklığını gidermek için çeşitli semtlerde yeraltı geçitleri yapılacakmış. İlk defa Aksaray Meydanı'nda altgeçit yapılması kararlaştırılmış. 34 dükkanı içinde barındıran geçit, 2 buçuk milyona mal olacakmış.

Celal Babayiğit: Büyükçekmece'de yeni bir meydan ve dev tünel yapacağız!

Büyükçekmece'de yeni bir meydan ve dev tünel yapacağını belirten AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Celal Babayiğit, "650 dönümlük İstanbul'un denize açılan en büyük meydanını yapacağız" dedi...

Kadıköy Meydanı sil baştan! İmar planı askıda!

Kadıköy Meydanı’na yeni yapı yapılmayacak, fuar alanında kurulup sökülebilen yapılara izin verilecek, iskele kalacak, İSKİ Hizmet Alanı'nın çevresi ağaçlandırılacak… Kadıköy Meydanı'nda yeşil alanların altına alt geçit çarşıları ve otopark yapılacak...

Malatya'da çevreyolu altgeçidinin üzeri yeni meydan oluyor!

Karayolları tarafından Turgut Temelli Alt Kavşağı ile Adliye Kavşağı arasında yapılan alt geçit üzerinde Malatya Belediyesi’ nin sürdürdüğü meydan ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor....

Taksim'i yayalaştırma sırasında yapılan üstgeçit korkutuyor!

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi çalışmalarında 92. gün tamamlandı. Ancak yapılan üstgeçit vatandaşları korkutuyor...

Taksim Meydanı projesinin ilk etap ihalesine 11 firma katılacak!

Taksim'de yapılacak altgeçit için teklif verecek 11 firma belli oldu. Mimarlar "Altgeçit meydanın can damarını kesecek" diyor

itü mezunlar meydanı açılışı Haberi

itü mezunlar meydanı açılışı

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunları için büyük gün geldi! İTÜ Mezunlar Meydanı açılıyor ve Mezunlar Yurdu'nun temelleri 24 Aralık 2011 Cumartesi günü saat 14:00'te İTÜ Maslak Kampüsü'nde atılıyor...

İTÜ Rektörlüğü , "Değerli mezunlarımız" diye başlayan ilanında "İTÜ'lü yeni kuşaklara ilave yurt olanakları sağlamak amacıyla yola çıktığımız "İTÜ Mezunlar Meydanı" projesinde ilk mutlu dönemece geldik" dedi.

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin ve İTÜ Mezunlar Konseyi Başkanı Erol Bilecik'in imzasıyla yayınlanan davet ilanında şu ifadelere yer verildi:

"24 Aralık 2011, Cumartesi günü Saat 14:00'te İTÜ Maslak Kampüsümüzde İTÜ Mezunlar Meydanı'nı açıyor ve İTÜ Mezunlar Yurdu'nun temelini atıyoruz. Bu mutlu güne ulaşmamızda desteklerini esirgemeyen siz değerli mezunlarımıza teşekkür ediyor ve sizleri bu tarihi günde yanımızda olmaya davet ediyoruz"

İTÜ Mezunlar Meydanı açılışı ve İTÜ Mezunlar...