28 / 04 / 2024

itü mimarlık doğa

itü mimarlık doğa

Hayalden gerçeğe 2008 konulu proje yarışmasında geleceğin mimarları hayallerinde yaşattıkları konut projelerini çiziyor. Yarışmada dereceye giren projeler Doğa Gayrimenkul tarafından ödüllendirilirken ilginç fikirlerden yararlanılabilecek.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Bakanlık Doğa Koleji hakkında açıklama yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'ndeki kriz hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, Doğa Koleji'ndeki son duruma yönelik olarak, "Bugün içinde açıklama yapacağız" dedi...

Evren Yiğit Mimarlık, mega projelerin ilk tercihi oldu!

2005'te eğitim hayatından kıra süre sonra, büyük bir cesaret örneği göstererek kurduğu firmasını Türkiye'nin en çok tercih edilen mimarlık ofisine dönüştüren Yüksek Mimar Evren Yiğit, bir kadının iş dünyasında neleri başarabileceğini gösteren sembol isimlerden biri olmayı başardı...

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.

Evren Yiğit Mimarlık hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe Evren Yiğit Mimarlık markasıyla faaliyet gösteren Yüksek Mimar Evren Yiğit, hedeflerini büyütüyor. Yurt dışında ofis sayısını artırıp, birçok özel ve kamu projelerini hayata geçirecek.

Özyiğit Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyiğit Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Özer ve Fehim Yiğit imzasıyla kuruldu.

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi açıldı!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi’ndeki Türkiye Pavyonu, “Darzana” isimli projeyle açılış yaptı.

Samsun'da 14. Ulusal Mimarlık Sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından "14. Ulusal Mimarlık Sergisi" açıldı. . 19-30 Nisan tarihleri arasına kadar açık olacak olan serginin açılış konuşmasını Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu yaptı.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

itü mimarlık doğa Haberi

itü mimarlık doğa

 

Doğa Gayrimenkul, İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek ortak bir proje yarışması düzenliyor. Hayalden gerçeğe 2008 konulu proje yarışmasında geleceğin mimarları hayallerinde yaşattıkları konut projelerini çiziyor. Yarışmada dereceye giren projeler Doğa Gayrimenkul tarafından ödüllendirilirken ilginç fikirlerden yararlanılabilecek...

2001 yılından buyana farklı butik projelere imza atan Doğa Gayrimenkul rahatlık konfor ve kaliteyi ön planda tutarak gerçekleştirdiği projelerle hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerde başarılı mimarlarla çalışan Doğa Gayrimenkul Göktürk'te gerçekleştireceği Teras projesi için geleceğin mimarlarının fikirlerini alıyor. Bu yıl ITÜ Mimarlık Fakültesi ile farklı işbirlikleri gerçekleştiren firma İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin katılımı ile bir...