05 / 05 / 2024

İTÜ Turizm Tasarımı Yüksek Lisans

İTÜ Turizm Tasarımı Yüksek Lisans

İstanbul Teknik Üniversitesi, turizm bölümlerini okuyanlar için yüksek lisans programı geliştirdi. Turizm Tasarımı ve Yönetimi Yüksek Lisans Programı'na son başvurular 22 Ağustos Cuma akşamına kadar alınacak.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anzhelıka M. Salakhoca tarafından kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Anzhelika M. Salakhova tarafından kuruldu.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Fiber Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Fiber Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Güneş kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

İTÜ Turizm Tasarımı Yüksek Lisans Haberi

İTÜ Turizm Tasarımı Yüksek Lisans

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Turizm Tasarımı ve Yönetimi Yüksek Lisans Programı'na son başvurular 22 Ağustos Cuma akşamına kadar alınacak.  Adaylarda ALES şartı aranmayacak. 


Programın Amacı

Turizm sektörü diğer sektörlere göre daha hızlı küreselleşen bir sektördür. Türkiye’de turizm, küreselleşme ile büyüyüp gelişmekte ve turizm potansiyelinin daha iyi değerlendirilmeye başlanmasıyla da çeşitlenmektedir. Değişen ve çok daha farklıyı arama eğilimine giren turist profili, turizm arzını oluşturan tüm alt sektörlerde daha profesyonel bir yönetim anlayışı ve yöneticilerini gerekli kılmaktadır. Tüm ilgili işletmelerin yönetim kademelerinde, turizm ve kültür konu alanlarında çağın gerektirdiği kavramlara hakim, gelişmeleri takip edip kendi konu alanında uygulayabilen ve değişimleri izleyerek gerekliliklerini yerine getirebilen, Türkiye turizmine yeni bir vizyon ile yaklaşan yöneticilere giderek artan oranda ihtiyaç duyulmaktadır. 


Turizm Tasarımı ve Yönetimi Tezsiz İkinci Öğretim Yüksek...