04 / 05 / 2024

Ivanka Trump konut projeleri

Ivanka Trump konut projeleri

Mexico Baja, Panama City, Toronto ve New York'taki inşaatlarının büyük bir kısmının satıldığını söyleyen Ivanka Trump'ın son yıllarda Trump şirketlerine ait emlak varlıklarının satışında spekülasyon yaptığı ortaya çıktı.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Mükemmel Sarımsakçı'dan Kaliforniya'ya 300 milyon dolarlık yeni konut projesi!

ABD'DE Türk Trump adıyla tanınan Mükemmel Sarımsakçı Kaliforniya'da 300 milyon dolarlık konut projesi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Ivanka Trump ve Jared Kushner Miami'de 31.8 milyon dolara arsa aldı!

Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın "Milyarderlerin Sığınağı" olarak bilinen yüksek güvenlikli Miami'de 30 milyon dolara (yaklaşık 234 milyon TL) arsa satın aldı...

Kurdaki hareketlilik konut kredisi faizlerini etkiler mi?

Jeopolitik endişeler ve ABD Başkanı Trump’ın ifadeleri ile sert yükselişe geçen dolar kuru konut kredisi faiz oranlarını etkiler mi?

Dolar Trump'ın açıklaması sonrası ne olur?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Dolar Trump'ın açıklaması sonrası ne olur?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Trump'ın azil süreci piyasaları nasıl etkileyecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Trump'ın azil süreci piyasaları nasıl etkileyecek?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Ivanka Trump emlak satışında spekülasyon yaptı!

Mexico Baja, Panama City, Toronto ve New York'taki inşaatlarının büyük bir kısmının satıldığını söyleyen Ivanka Trump'ın son yıllarda Trump şirketlerine ait emlak varlıklarının satışında spekülasyon yaptığı ortaya çıktı.

Ivanka Trump Manhattan'daki evine kiracı bulamadı!

Ivanka Trump, Manhattan'daki dairesi için 13 bin dolara kiracı bulamadı.Trump, 3 aydır 17 emlak sitesindeki ilanları pek ilgi görmeyince, fiyat konusunda indirime gitmeye karar verdi.  

İsrail'den Doğu Kudüs'e 7 bin konut!

İsrail makamlarının, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından işgal altındaki Doğu Kudüs'teki Yahudi yerleşim birimlerine 7 bin yeni konut inşa etmeyi planlıyor.

Filistin'den İsrail'in "konut satışı" onayına kınama!

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Ramallah "Beyt Iyl" yerleşim birimindeki 300 konut satışını onaylamasını Filistin hükümeti kınadı. Filistin Devlet Başkanlığı sözcüsü Nebil Ebu Redine yaptığı açıklamada İsrail'in Donald Trump yönetimi başta olmak üzere dünyaya meydan okuduğunu belirtti. 

Ivanka Trump Türk mermerini dünyaya tanıttı!

Dünyada sadece Türkiye'de bulunan Çizgili Marmara mermeri Ivanka Trump sayesinde dünyanın en lüks projelerine girdi. Ivanka’nın New York’taki Soho Oteli ile duyurduğu mermer, dünyanın en prestijli binalarına girdi.

Ivanka Trump konut projeleri Haberi

Ivanka Trump konut projeleri

Emlak piyasasında adından sıkça söz ettiren Amerika Birleşik Devletleri 45. Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın haksız kazanç sağladığı ortaya çıktı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Mexico Baja, Panama City, Toronto ve New York'taki inşaatlarının büyük bir kısmının satıldığını iddia eden Trump'ın son yıllarda Trump şirketlerine ait emlak varlıklarının satışında spekülasyon yaptığı ortaya çıktı.

Panama'daki inşaatlarla ilgili olarak "1000 dairelik yatırımın yüzde 90'ını sattık" diyen Ivanka'nın söylemleri yalanlandı. Projede sadece 40 dairenin satıldığı ortaya çıktı.
 

İşte Ivanka Trump'ın yeni...