06 / 05 / 2024

İyi İstanbul adres

İyi İstanbul adres

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

Hedefimiz Türkiye'yi dünyada faizsiz finansın merkezi haline getirmek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada "Hedefimiz Türkiye'yi, İstanbul Finans Merkezi'nin sağlayacağı avantajlarla dünyada faizsiz finansın merkezi haline getirmek." dedi.

Sultanahmet Vogue Hotel Supreme açıldı!

Vogue Hotels, Antalya ve Bodrum’dan sonra yeni oteli ‘Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı. Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz." dedi...

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

Ümraniye’de gayrimenkul fiyatları değerleniyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2004'ten beri hayata geçirdiği yatırımlarla Ümraniye’yi İstanbul’un parmakla gösterilen ilçelerinden biri hâline getirdi. Ümraniyeliler baştan ayağa yenilenen modern bir ilçe haline geldi. 

Norm İstanbul adres!

Norm İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Motto İstanbul adres!

Motto İstanbul adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 80 metrekare home ofisler yer alıyor. 

Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri!

Toplam 128 daire ve 12 dükkandan meydana gelen Motto İstanbul projesinde fiyatlar 1+1'ler 298 bin 13 TL'den başlıyor. İşte Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri...

Başakşehir 3. İstanbul adres!

116 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Başakşehir 3. İstanbul projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanı bulunuyor. Başakşehir 3. İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yükseliyor. 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgisi!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo İstanbul İstanbul Esenyurt'ta 7 blok halinde yükseliyor. İşte Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgileri...

Kayaşehir Adım İstanbul adres!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar değişiyor. Kayaşehir Adım İstanbul adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul'a yakın konumda bulunuyor.

İyi İstanbul adres Haberi

İyi İstanbul adres

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin başlıca faaliyet amacı ve konusu, gayrimenkul alımı, satımı, gayrimenkul aracılık ve danışmanlık hizmetleri ve her türlü inşaat, müteahhitlik, gayrimenkul yatırımı olup; Şirket bu uğurda aşağıda sayılan tüm işleri yapabilecektir A- İNŞAAT MÜTEAHHİTLİK VE GAYRİMENKUL YATIRIMLARI; 1. Şirket yurtiçinde ve yurtdışında her türlü gayrimenkulü dilediği T.C. ve/veya yabancı ülke uyruklu gerçek ve/veya tüzel kişilerden satın alabilir, kiralayabilir, işletebilir, dilediği T.C ve/veya yabancı uyruklu gerçek ve/veya tüzel kişilere pazarlayabilir, satabilir ve kiraya verebilir; bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, dilediği türde dilediği miktarda ve dilediği derecede ipotek...