28 / 07 / 2024

İyi Yatırım Zirvesi akbank 2014

İyi Yatırım Zirvesi akbank 2014

Türkiye’deki melek yatırımcılık ekosisteminin geliştirilmesini amaçlayan İyi Yatırım Zirve’sinde, ‘melek yatırımcı’ sayısı hızla arttıkça; ekonomide yenilikçiliği ve rekabeti geliştirecek yeni girişimlerin güçlü ve kalıcı biçimde hayata geçirilebileceği v

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Ntb Turizm Yatırım Tarım Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntb Turizm Yatırım Tarım Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Yiğit tarafından kuruldu.

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Platin Mimari Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Mimari Gayrimenkul Yatırım Anonim şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Banu yiğit ve Oğuzhan Cebeci ortaklığında kuruldu.

Türkiye’yi turizmde şaha kaldıracak yatırım önerileri!

Türkiye’nin turizmde hak ettiği değeri almasına yönelik analiz yapan Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu Başkanı Ömer Niziplioğlu, Türkiye’de 700 tane 5 yıldız yüzlerce de 4 yıldızlı otel yatırımı olduğunu hatırlattı.

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

İyi Yatırım Zirvesi akbank 2014 Haberi

İyi Yatırım Zirvesi akbank 2014

Türkiye’deki melek yatırımcılık ekosisteminin geliştirilmesini amaçlayan İyi Yatırım Zirve’sinde, ‘melek yatırımcı’ sayısı hızla arttıkça; ekonomide yenilikçiliği ve rekabeti geliştirecek yeni girişimlerin güçlü ve kalıcı biçimde hayata geçirilebileceği vurgulandı.


İyi Yatırım Zirvesi’nin üçüncüsü; Endeavor, London Business School ortaklığında ve Akbank sponsorluğunda düzenlendi. Akbank Kobi Bankacılığı Bölüm Başkanı Cem Martı, Mynet Yönetim Kurulu Başkanı ve

Endeavor Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kurttepeli, Transtech Danışma Kurulu Üyesi Prof Graham Richards,

Aslanoba Capital Başkanı Hasan Aslanoba, yemeksepeti.com Kurucu Ortağı Melih Ödemiş,

Dugun.com Kurucusu Emek Kırbıyık gibi konuşmacılar, önemli yatırımcı ve girişimciler üçüncü iyiYatırım Zirvesi’nde buluştu.

Zirve’ye etkinlik öncesi yapılan başvurulardan seçilmiş 30 girişimci ve 30 melek yatırımcının yanısıra 80 London Business School İşletme Yüksek Lisans son sınıf öğrencileri katıldı. 

Zirve'nin açılış konuşmasını yapan Akbank Kobi Bankacılığı Bölüm Başkanı Cem Martı,...