01 / 05 / 2024

iz evler konut projesi

iz evler konut projesi

Akro Yapı tarafından Eyüp'te hayat bulan konut projesi İz Evler'de son daireler sahiplerini bekliyor.

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

Hangi evler konut kredisine uygundur?

Kamu ve özel bankalardan konut kredisi almak isteyenler "Hangi evler konut kredisine uygundur?" sorularına yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Bakan Özhaseki: Arz talep dengesini sağlayıp konut fiyatlarını düşüreceğiz!

Bakan Özhaseki, konut fiyatlarındaki arz talep dengesini sağlamak için bakanlıklarının çalışmalar sürdürdüklerini belirterek, "2-3 seneye kalmaz biz bu dengeyi yerine oturtarak fiyatların aşağı geleceğini göreceğiz" dedi. İşte Bakan Özhaseki'nin konuya ilişkin açıklaması...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman?

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri detayları...

82-84 ve 96 metrekare prefabrik evlerin fiyatları ne kadar? Devlet desteği ile ne kadar geliyor?

Türkiye'de son yıllarda prefabrik evler, konut alternatifi olarak önemli bir yer edinmeye başladı. Özellikle deprem riskinin yüksek olduğu bölgelerde, prefabrik evler daha güvenli bir yaşam sunan seçenekler arasında yer alıyor.

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Artan konut fiyatlarına karşı alternatif çözüm prefabrik evler! Devlet desteği ile neredeyse bedavaya alın!

Konut alma hayali kuranlar ancak pahalı fiyatlar yüzünden alamayanlar üzülmesin. İşte alternatif konut fikirlerinden biri olan prefabrik evler!

Bizim Evler 9'la Avcılar'a 1.200 yeni konut geliyor!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 projesiyle Avcılar'a 1.200 yeni konut inşa edilecek.

Aydınlık Evler: KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen evler konut projesinin adı belli oldu. 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olan projenin adı Aydınlık Evler oldu. 

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

iz evler konut projesi Haberi

iz evler konut projesi

Akro Yapı tarafından Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirilen İz Evler projesinde yaşam 2012 Nisan ayında başladı. 1590 metrekare alan üzerine kurulan projede 27 değişik daire planına sahip 46 daire bulunuyor. 


Halen son daierelerin satışta olduğu projede 130-141 metrekare arasında değişen 2+1 daireler ve 186 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler bulunuyor.


Konut kredisi kullanımına uygun olan İz Evler'de 


- 2+1 daireler 395 ila 435 bin TL  arasında


- 3+1 daireler ise 550 bin TL'den satılıyor. 




İç tasarımında fark sunan İz Evler'de klimalı, ankastre beyaz eşyalı mutfaklı daireler sunuluyor. Sauna, otopark ve kapalı yüzme havuzuna sahip olan İz Evler'de ayrıca geniş...