02 / 05 / 2024

izban haberleri

izban haberleri

İzmir'de Cumaovası - Aliağa seferini yapan İzmir Banliyö Hattı (İZBAN) treni, Menemen İlçesi Yanıkköy mevkisinde karşıdan karşıya geçmek isteyen işçi kadına çarptı. Genç kadın hayatını kaybetti

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

İZBAN Selçuk aksında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkaracak Selçuk aksının inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İstasyonun büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi'ne müftülük alanı yapılmayacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri Sunay Akın’ı arayarak Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Oyun Müzesi’nin müftülük alanı yapılmasından haberleri olmadığını belirtti.

İZBAN Selçuk aksında sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 milyon liralık yatırımla İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında büyük aşama kaydetti.

Beyazıt Öztürk'ten Barselona'ya taşınacağı iddialarına yanıt!

Beyazıt Öztürk hakkında çıkan Türkiye’yi terk ederek Barselona’ya yerleştiği haberleri hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. " dedi.

İZBAN konut satışlarını artırdı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde şubat ayında seferlerine başlayan İZBAN'la birlikte konut satışlarında artış yaşandığını belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, önümüzdeki aylarda daha da fazlalaşacağını söyledi.

Yük trenleri için İzban'a 3. hat ilave edilecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Alsancak- Eğirdir demiryolu hattı Kemer-Gaziemir istasyonları arasında 3. hat ilavesi projesini duyurdu.

Gürçeşmeliler İZBAN istasyonu istiyor!

Konak Gürçeşme semti sakinleri, İZBAN hattından yararlanmak için istasyon istedi. Ellerindeki pankart ve dövizlerle toplanan çevre sakinleri, “Yetkililer bizi görmüyor. Önümüzden İZBAN gibi bir nimet geçiyor ama biz sadece bakıyoruz” dedi

İZBAN Torbalı seferleri bugün başlıyor!

İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında düzenleyeceği direkt seferlere bugün başlıyor.

İzban, Torbalı'ya direkt sefer için hazır!

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

Erzurum Tortum Çayı'na HES için Çed süreci başladı!

Artvin karayolu üzerinde yer alan, 1987'de ilçe olan ve ‘Erzurum'un sebze ve meyve ambarı’ olarak nitelendirilen Uzundere’ye Hidroelektrik Santralı (HES) yapılacağı haberleri ilçede tepkiyle karşılandı.

izban haberleri Haberi

izban haberleri


İZBAN Banliyö Hattı'nda Cumaovası-Aliağa seferini yapan tren Menemen-Hatundere istasyonu arası 3'üncü kilometresinde demiryolundan karşıdan karşı geçmek isteyen tarım işçisi C.G. (23)'ye çarptı. 


C.G. çarpmanın etkisiyle 30 metre ileriye fırlarken tren 200 metre sonra durabildi. 


Kendisi gibi tarım işçisi olan arkadaşları C.G.'nin yardımına koşarken, genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi. 


Görgü tanıkları, C.G'nin yağmur nedeniyle tarlaya giremeyen kamyonete ıspanak kasalarını taşıdığını ifade etti. 


Menemen Jandarma Ekipleri ve Olay Yeri İncele ekipleri kaza alanına gelerek incelemelerde bulundu. 


Bu arada, olay yerine gelen C.G'nin yakınları dikkatsizlikle suçladıkları makinistin üzerine yürüyünce arbede yaşandı. Araya giren jandarma C.G'nin yakınlarını güçlükle yatıştırdı. 


Savcının incelemesinin ardından C.G.'nin cenazesi Menemen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 


Olayla ilgili soruşturma...