10 / 05 / 2024

İZKA Port 2 satılık

İZKA Port 2 satılık

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Modda Port'ta 5.9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler Haziran 2023'te!

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Babacan Port Royal'de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Port Royal'de 1 oda 1 salon daireler 3 bin 800 TL'den, 2 oda 1 salon daireler 5 bin 200 TL'den ve 3 oda 1 salon daireler 8 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

İzka Port Bayraklı 2020'de tamamlanacak!

Bayraklı'da hayata geçirilen İzka Port projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor. Projede konutların ilk metrekare satış fiyatları 16 bin TL ile 21 bin TL arasında farklılık gösteriyor...

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İzka İnşaat'tan konut atağı!

İzka İnşaat Yönetim Kurlu Başkanı Azat Yeşil, 300 milyon TL yatırımla Bayraklı’da İzka Port projesini hayata geçireceklerini söyledi. Yeni yatırımları ve sektördeki gelişmeleri değerlendiren Yeşil, ''Dalgalanmalardan etkilenmiyoruz'' dedi.

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Babacan 2 projesiyle tarihi indirim kampanyasına katıldı!

Babacan Holding CEO'su Babacan, "Yeni kampanyaya Babacan Premium ve Port Royal olmak üzere 2 projemizde yer alan toplam 100 dairemiz ile katılıyoruz. Kampanya süresince satışlarımızda en yüksek seviyeye ulaşabilmeyi hedefliyoruz." dedi..

Babacan Port Royal'de teslimler 2019 Eylül'de başlıyor!

Babacan Port Royal'de teslimler 2019 Eylül'de başlıyor... Fiyatların 341 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Ontan Modda Port projesi geliyor! Yeni Proje!

İzmir Konak’ta hayata geçirilen Modda Port projesi 25 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Proje deniz ve şehir manzarasına hakim konumda yer alıyor..

Port Royal'e gelenler ödeme planına kendi karar veriyor!

Daire fiyatlarının 279 bin TL'den başladığı Port Royal'e gelenler ödeme planına kendi karar veriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 

Port Royal Sefaköy 2017 fiyatları!

Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 15 indirimin sağlandığı Babacan Port Royal projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Port Royal Sefaköy 2017 fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut Konak 2. Etap ihalesinin 2. oturumu 21 Haziran'da

Emlak Konut Konak 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 21 Haziran'da yapılacak. İhalenin 1. oturumunda en yüksek teklifi İzka İnşaat vermişti...

İZKA Port 2 satılık Haberi

İZKA Port 2 satılık

Türkiye'nin farklı birçok şehrinde projeler üreten İZKA İnşaat, yatırımlarını sürdürüyor. Son olarak Bayraklı Adliye Sarayı'nın önünde denize sıfır konuma sahip İzka Port İzmir projesinde kısa süre içerisinde yüzde 60'nın üzerinde rekor satış yapılırken, projenin hemen yanında bulunan yine denize sıfır konumunda İZKA Port-2 projesine başlandı. 

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Projelerimizde yatırımcılarımıza yüzde 100'ü aşan prim getirisi sağladık. İzka Port-2 için yatırım miktarımız 400 milyon civarında" dedi. İzmir'e değer katan çok özel bir proje olan İzka Port Bayraklı'daki daireler; Trabzon, Bursa ve Ankara ile İstanbul başta olmak üzere yurt dışından büyük talep görürken, Azat Yeşil İzka Port-2 için de lansman haftasında yüzde 25 ile 40 oranında rekor bir satış hedeflediklerini belirtti.

HER ODA DENİZE AÇILIYOR

İzka Port 1'de yaşam alanlarının her...