12 / 05 / 2024

izmir aliağa yatırımları

izmir aliağa yatırımları

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

İzmir Aliağa'ya 18 yeni fabrika geliyor!

Son yıllarda iyi yatırım çeken Ege bölgesinde tam bir yerli ve yabancı yatırımcı rekabeti var. Yatırımlar istihdamı da arttırıyor. İzmir, bu yıl devreye alınacak yüze yakın tesisle yaklaşık 15 bin yeni istihdamla başı çekecek.

İzmir Aliağa'da doğru imar ivedilikle yapılmalı!

İnşaat sektörünün İzmir Aliağa’daki tanınmış isimlerinden İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Barış Eroğlu ile sektörün ilçedeki durumu konuşuldu. Eroğlu, inşaat yaparak kalkınan ülkede öncelikle konut fiyatlarının ulaşılabilir olması gerektiğini belirtti.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da 759 yeni konut ve 16 adet dükkan inşa edecek.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

izmir aliağa yatırımları Haberi

izmir aliağa yatırımları

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Şubat ayı Emlak Endeksi’ne göre İzmir’de satılık konutların metrekare fiyatları son bir yılda ortalama yüzde 11 artarak 2 bin 455 liraya ulaştı. Kiralık konutlarda ise yüzde 10’luk bir artışla metrekare bazında 11 liraya yükseldi. Amortisman süresi 19 yıl olarak belirtilen İzmir’de şubat ayı içerisinde fiyat artışında şampiyonluğu yüzde 4,7 ile Narlıdere alırken Aliağa yüzde 4,6 ile ikinci sırada yer aldı. Aliağa için ortalama yıllık değişim yüzde 40 seviyesine ulaştı.

EMLAK SAHİPLERİ FIRSATÇILIK YAPIYOR

Erikçi Emlak Abdullah Erikçi sektördeki sorunu daha önceki belediyeler döneminde imar revizyonu yapılmamış olmasına bağladı. Erikçi “Aliağa’da imar değişikliğinde gecikildiği için, daha önce inşaat sahaları açılmadığı için, orman vasfını yitirmiş araziler imara açılmadığı için Aliağa’da konut sıkıntısı yaşıyoruz. Bu durumdan çıkar sağlamak isteyen fırsatçılar da...