19 / 05 / 2024

izmir aliağaya balıkçı barınağı mı yapılıyor

izmir aliağaya balıkçı barınağı mı yapılıyor

Aliağa'da 30 yılı aşkın bir süredir mevcut haliyle kullanılan Aliağa Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesine başlandı. 200 bin liraya mal olacak rıhtım inşaatının 27 Kasım'da bitmesi planlanıyor...

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Eminönü’ndeki balık ekmek satan iş yerleri boşaltılacak!

İBB Eminönü’nde balık ekmek satan iş yerlerinin boşaltılması için ihtarname gönderdi. Kiracılara gönderilen yazılarda boşaltılan yerlerin yerine yeni kiracıların alınmayacağı ifade edildi.

Ekrem İmamoğlu'nun Çanakkale'de balıkçı barınağı mı var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale'de balıkçı barınağınız mı var sizin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bostancı'da 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Bostancı'daki balıkçı barınağı 10 yıllığına kiraya veriliyor...

Topkapı Emlak Müdürlüğü'nden 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yasası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Topkapı Emlak Müdürlüğü, Yeşilköy'deki balıkçı barınağını kiralıyor...

Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Askı Tutanağı yayınlandı...

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı modern haliyle hizmete açıldı!

Baştan aşağı yenilenen Kumkapı Balıkçılar Çarşısı modern haliyle yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli'de balıkçıların modern satış yerinde inşaat sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

izmir aliağaya balıkçı barınağı mı yapılıyor Haberi

izmir aliağaya balıkçı barınağı mı yapılıyor


Aliağa'da 30 yılı aşkın bir süredir mevcut haliyle kullanılan Aliağa Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için 200 bin TL maliyetli projenin çalışmaları başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İzmir Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan ve geçen hafta içi yapımına başlanan yeni rıhtımın Aliağa'ya değer katacağı belirtildi. İki kısım olarak yapılacak rıhtımın 50 metreye 20 metre olacağını dile getiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İzmir Bölge Müdürü Ömer Tekin, 58 metrelik rıhtıma 70 metre daha eklediklerini belirterek, "Aliağalı balıkçılara yakışır bir düzenleme yapılacak" dedi. 



Yeni...