01 / 05 / 2024

izmir alsancak ticari gayrimenkul

izmir alsancak ticari gayrimenkul

Eskidji İzmir Bölge Ortağı Ali Erten, İzmir'de ticari gayrimenkulde en çok Bayraklı ve Alsancak tercih edildiğini söyledi...

Evora İzmir'in ticari alanlarında yüzde 15 indirim! 

Emlak Konut GYO güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa edilen Evora İzmir projesinin ticari alanlarında yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Proje için başlatılan kampanya kapsamında indirimin dışında bir de yüzde 25 peşinatla 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Evora İzmir'in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL'den başlıyor! 

Emlak Konut GYO önderliğinde, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Evora İzmir'in ticari alan ve mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'e 2. Alsancak geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada tarihi elektrik fabrikasının olduğu bölgede ikinci bir Alsancak yaratacaklarını, Karabağlar ve Buca ilçelerine masal evleri kuracaklarını belirtti.

İzmir Çiğli'de satılık ticari gayrimenkul!

İzmir İli Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 11599 ada, 1 parselde bulunan Migros Süpermarket kullanımlı ticari gayrimenkul satılıyor. 

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Evora İzmir  Alsancak konum!

Evora İzmir  Alsancak konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor... 

Evora İzmir Alsancak!

Satış sürecinin hızla devam ettiği Evora İzmir Alsancak projesinde 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor...

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

izmir alsancak ticari gayrimenkul Haberi

izmir alsancak ticari gayrimenkul

İzmir'de gayrimenkul sektörünün mevcut durumunu değerlendiren Eskidji İzmir Bölge Ortağı Ali Erten, ticari gayrimenkul yatırımlarında en çok Bayraklı ve Alsancak bölgelerinin tercih edildiğini dile getirdi. İzmir'de gayrimenkul pazarının giderek canlandığını ifade eden Erten, "Konut alımlarında en çok Karşıyaka ve Narlıdere tercih ediliyor. Arsa yatırımı için en cazip bölgeler ise Çiğli - Menemen aksı, Çiğli Sasalı ve Kaklıç bölgeleri, Güzelbahçe - Seferihisar aksı, Foça ve çevresi ile Alaçatı. Arsa yatırımları için İzmir- İstanbul otoyolu ile Bornova-Mavişehir çevre yolu güzergahı da potansiyel içeriyor" diye konuştu. Erten, ertelenen taleplerin satışa dönmeye başladığını, iyileşmenin 2. el konut satışlarına henüz yansımadığını vurguladı. 


Ahmet Usman/Dünya...