06 / 05 / 2024

İzmir Anatolia Tiles

İzmir Anatolia Tiles

Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğindeki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile ve Stone için tasarlanan Anatolia Tiles, İzmir Aliağa’da inşa ediliyor.

Zeray Grande Anatolia 60 ay sabit taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksit fırsatı sunuluyor. Peki Zeray Grande Anatolia nerede? Konut fiyatları ne kadar? 

Zeray Grande Anatolia 15 Temmuz'da ön satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde ön satışlar 15 Temmuz'da başlıyor. Peki Zeray Grande Anatolia projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erkan Daka tarafından kuruldu.

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedel ile Yüksel Soysal tarafından kuruldu.

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

Zeruj Mall Anatolia'da hangi markalar var? Zeruj Mall marka listesi!

Kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te yer alıyor. Peki Zeruj Mall Anatolia’de hangi mağazalar var, Zeruj Mall Anatolia'da hangi markalar var, işte Zeruj Mall Anatolia mağazaları...

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik adres bilgisi!

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi...

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Anatolia İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demir tarafından kuruldu. 

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Porland'dan yeni Tiles Koleksiyonu!

Porland’ın 2017 tasarımları arasında yer alan Tiles Koleksiyon'da Osmanlı - Türk kültürünü yansıtan ürünler yer alıyor. Koleksiyon üç farklı desende hazırlandı.

İzmir Anatolia Tiles Haberi

İzmir Anatolia Tiles

Mimar Zafer Karoğlu ve Esen Akyar liderliğinde birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, tasarladığı Anatolia Tiles projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.


Gayrimenkul ve mimarlık sektörünün seçkin firmalarını 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında Dubai’de bir araya getirecek olan Cityscape Fuarı kapsamında düzenlenen Cityscape Awards 2016’da, Türkiye’de ve yurt dışında birbirinden farklı fonksiyon ve ölçeklerde ödüllü projelere imza atan Iglo Architects tarafından tasarlanan Anatolia Tiles projesi, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde dünya çapında finale kalan üç projenin arasına girerek yarışmaya hak kazandı.


Dünyanın birçok ülkesinden, çeşitli kategorilerde, çok sayıda proje ile başvurulan, ancak finalde yarışmaya layık bulunan sadece çok elit projelerin kazandığı ödüller, 3 Eylül 2016 tarihinde Conrad Hotel Dubai’de düzenlenecek olan sunumların...