16 / 05 / 2024

izmir arap deresinin temizliği

izmir arap deresinin temizliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, dere temizliklerinde kullanılmak üzere karada ve suda hareket edebilen yeni bir araç satın alıyor. Araç özellikle Meles, Arap ve Manda derelerinin körfeze açılan ağızlarında kullanılacak...

İzmir Arap Hanı yerine AVM veya butik otel yapılacak!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı'nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Arap Hanı Tuhafiyeciler Çarşısı Genel Müdürü Mustafa Akata, ortak ve hissedarların satış konusunda anlaştıklarını söyledi.

İzmir'deki tarihi Arap Hanı 30 milyon TL'ye satılıyor!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı’nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki 130 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satılığa çıktı..

Dünyanın en büyük çevre projesi İzmir'in!

Başkanı Kocaoğlu, "ÇED raporu çıkar çıkmaz izmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız. Belki de izmir dünya tarihine körfezini kurtaran kent, dünyanın en büyük geri dönüşümünü gerçekleştiren kent olarak geçecek" dedi

İzmir Enternasyonal Fuar Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor!

Gaziemir'deki yeni fuar kompleksinin inşaatını tüm hızıyla sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da izmir Enternasyonal Fuarı'nın geleceğini şekillendirecek yol haritasını belirlemek için harekete geçti.

İzmir Uzundere'de ihale zamanı!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen izmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği Uzundere Projesi için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 17 Nisan'da!

9.Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi ile eş zamanlı olarak, 17-19 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Özellikle Körfez Ülkelerinden katılım gerçekleşecek.

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşüm Platformu toplantı yaptı!

Izmir Karabağlar' da 540 hektarlık alan ve 15 mahallede 35 bin konut ile 17 bin hak sahibini ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları sancılı şekilde ilerliyor...

Akdeniz Kentler Birliği İzmir'de toplandı!

Akdeniz Kentler Birliği Başkanı Mohamed İdaomar ve İspanya Barselona Metropolitan Alanı Başkan Yardımcısı Jordi Portebella I Calvete, izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenlendi.

Arap turistlerin favori semti: Horhor!

Aksaray Horhor’da parklar, lokantalar ve nargile kafeler Araplarla dolu. Esnafın bir kısmı bol bahşişten memnun ama Arap dilencilerden şikâyet var. Horhor'da yer alan kebapçıların tabelaları bile Arapça..

Nezih Onur: Trabzon için Arap turizmi kaçınılmaz fırsat!

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

Arap bağış fonu İstanbul'daki Suriyeliler için toplu konut inşa edecek!

Zengin Arap aileleri zekât amaçlı oluşturdukları bağış fonlarıyla İstanbul' daki Suriyeli göçmenlere toplu konut inşa edecek. Yatırım için Beylikdüzü ve Silivri bölgeleri öne çıkıyor..

2.Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi 1-4 Aralık'ta!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği İzmir Şubesinin düzenlediği 2.Türk - Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesine, 22 Arap ülkesinden 600 kişilik alım heyeti katılacak...

İzmir'de kurulan şirket sayısı kapananı katladı!

En çok şirketin İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu'nda kurulduğunu belirten Demirtaş, "Diğer sektörlerle birlikte inşaatla ilgili kurulan firma sayısı 140'ı buluyor. Yani izmir'de kurulan her 4 şirketten biri inşaat sektöründe" dedi...

izmir arap deresinin temizliği Haberi

izmir arap deresinin temizliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, dere temizliklerinde kullanılmak üzere karada ve suda hareket edebilen yeni bir araç satın alıyor. Özellikle Meles, Arap ve Manda derelerinin körfeze açılan ağızlarında kullanılacak bu araç sayesinde, dere temizliği çok kısa sürede bitecek ve koku problemi kalmayacak.


11,2 milyon liralık yatırımla 20 iş makinesi ve 20 kamyon alarak şehir merkezi ve çevre ilçelerde dere temizliklerini iki yıldır kendi ekipleriyle yapan İZSU, teknolojik yeniliklerle çalışmalarına hız katıyor. Geçen günlerde sazlık alanlarda kullanılmak üzere makine aparatı alarak hizmet kapasitesini artıran İZSU, yine dere temizliklerinde kullanılmak üzere karada ve suda hareket edebilen, sığ derinliklerde mükemmel temizlik sağlayan bir iş makinesi almak için ihaleye çıktı. İZSU yetkilileri, “yüzer-gezer gemi” tabir edilen amfibik dere temizlik makinesinin, yaklaşık iki ay...