28 / 04 / 2024

izmir armada tersanesi

izmir armada tersanesi

Deniz taşımacılığında dünyanın ilk 5 büyük şirketi arasına giren Palmali Grup, Fiba Holding ile ortak tersane aldı. İzmit Körfezi'nde bulunan Tersanesi'nin adı Armada Tersanesi olacak...

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

Armada Çelik Yapı yeni projelerle yüzde 60 büyüdü!

AKN Grup bünyesinde çalışmalarını sürdüren Armada Çelik Yapı Genel Müdürü Okan Akan, geçen yıl, gerçekleştirdikleri projelerle orantılı olarak yüzde 60 büyüme ile sektörde kayda değer bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Armada'dan Trabzon'a 50 milyon dolarlık yatırım!

Armada Grup tarafından Trabzon'a yapılacak olan 50 milyon dolarlık yatırım ile Körfez ülkelerindeki diğer yatırımcıların da bölgeye çekilmesi planlanıyor. Grup sağlık sektörüyle de ilgilendiğini açıkladı.

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

Armada Residence Trabzon'da hayata geçiriliyor!

Armada Residence projesi Trabzon'un gelişim sürecindeki en parlak bölgesi olan Yıldızlı'da hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Haliç Tersanesi’ne beton santrali açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında 'Haliç Tersanesi’ne beton santralı' adı altında yayınlanan haberler üzerine Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırım Şirketi açıklama yaptı.

Tarihi Haliç Tersanesi’ne beton santrali kuruldu!

Haliç Tersanesi’nin Taşkızak Tersanesi kısmına, Kasımpaşa-Sütlüce Tüneli’ne beton sağlamak için kurulan santrali, Beyoğlu bölgesinden sorumlu olan İstanbul 2 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu raportörü fark etti.

Haliç Tersanesi’ne beton santrali mi kuruldu?

Haliç Tersanesi’nin Taşkızak Tersanesi kısmına, Kasımpaşa-Sütlüce Tüneli’ne beton sağlamak için kurulan santrali, Beyoğlu bölgesinden sorumlu olan İstanbul 2 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu raportörü fark etti.

Tarihi Haliç Tersanesi'ne beton santrali kuruldu!

Tarihi Haliç Tersanesi'nin Taşkızak Tersanesi kısmına, Kasımpaşa - Sütlüce Tüneli'ne beton sağlamak için beton santrali kurulduğunu, İstanbul 2 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu raportörü fark etti

Haliç Tersanesi'ne beton santrali kuruldu!

Osmanlı’dan bu yana donanma ve sivil deniz taşımacılığının en önemli üretim alanlarından biri olan Haliç Tersanesi’nin Taşkızak Tersanesi kısmına, Kasımpaşa-Sütlüce Tüneli’ne beton sağlamak için santral kuruldu.

Armada AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Armada Alışveriş ve İş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

izmir armada tersanesi Haberi

izmir armada tersanesi

Deniz taşımacılığında dünyanın ilk 5 büyük şirketi arasına giren Palmali Grup, Fiba Holding ile ortak tersane aldı. İki grubun yüzde 50 ortaklıkla satın aldığı İzmit Körfezi'ndeki Tersanesi'nin adı Armada Tersanesi olacak.

Tonaj ve gemi sayısı açısından dünyada ilk 5 büyük denizcilik şirketi arasına giren Palmali Grup, Fiba Holding ile yüzde 50 ortaklıkla İzmit Körfezi'nde kurulu olan TVK Tersanesini satın aldı.

Merkezi İstanbul'da bulunan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Mübarek Mansimov'un yürüttüğü Palmali Grubun, bir süredir Türkiye'de çeşitli şirketlerle denizcilik alanında ortaklık yapacağı konuşuluyordu. Söz konusu ortaklıkla Yönetim Kurulu Başkanlığını Hüsnü Özyeğin'in yürüttüğü Fiba Holding, denizcilik alanındaki ikinci yatırımını gerçekleştirdi. 10 yıldır Türkiye'de gemi inşa ettiren Palmali Grup da, kendi tersanesine kavuştu. Toplam 50 milyon Euro civarında bir maliyetle satın alınan TVK Tersanesi'nin...