28 / 07 / 2024

izmir asansör projesi

izmir asansör projesi

Çınarlı Rekreasyon, Çınartepe Seyir Terası, Asansör ve Arkeopark projeleri ile kente binlerce metrekarelik yeşil alan kazandırılırken, vatandaşların nefes alacağı mekanlar da oluşturulacak...

İzmir depremi asansör denetimlerini yeniden gündeme getirdi!

Türkiye genelinde asansör sayısı 550 bini aşarken, en çok asansör 147 bin 271 adetle mega kent İstanbul'da bulunuyor. Uzmanlar, deprem sırasında asansörün kullanılmaması konusunda uyarıyor.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

İzmir'deki Tarihi Asansör'ün zemini yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Karataş’taki Tarihi Asansör, üst bölümdeki zemin yenileme çalışması nedeniyle 3 gün boyunca hizmet veremeyecek. Çalışmalar Koruma Kurulu’ndan alınan izinle gerçekleştirilecek.

İzmir metrosunu kullanan engelliler asansör engeli yaşıyor!

İzmir Metrosu’nu kullanan bedensel engelli vatandaşlar, sık sık arızalanan asansörlerden şikayetçi. Engelliler, “Asansör arızaları nedeniyle pek çok istasyona giremiyoruz. Bazen de girdiğimiz istasyonda mahsur kalıyoruz” dedi

İzmir'deki Tarihi Asansör müze oluyor!

İzmir'in Saat Kulesi'nden sonra en bilinen yapılarından olan ve halen kullanılan Tarihi Asansör'ün kentin çok kültürlü yapısına dikkat çeken bir müze olarak hizmet vermesi önerildi.

Ihlara Vadisi'ne teleferik ve asansör projesi geliyor!

Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, asansör ve teleferik projelerinin Anıtlar Yüksek Kurulu'nun önünde olduğunu belirtti. Yılmaz, Kapadokya Bölgesi'nin girişindeki Ihlara Vadisi'nin dünyanın önde gelen büyük kanyonuna sahip olduğunu söyledi.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

İzmir'de bakım yapılan asansör işçinin üzerine düştü!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir çocuk işçi, bakımını yaptığı asansörün altında kalarak yaralandı. . Kafa tasında kırık tespit edilen Ç.B, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi...

Edirne'deki binaların ilk üç katında asansör kullanılmayacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Valilik toplantı salonundaki, "Asansör Yerine Merdiven Kullanalım Projesi"nin tanıtımında, Edirne Valiliğinin, sağlıklı bir toplum için yürüttüğü projelere bir yenisini eklediğini söyledi.

İzmir asansör kazasında soruşturma devam ediyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Karşıyaka ilçesindeki inşaatta dış cephe asansörünün düşmesi sonucu 4 işçinin yaralandığı kazayla ilgili, adli soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. İzmir asansör kazasında soruşturma devam ediyor.

İzmir'deki asansör kazasında incelemeler sürüyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 4 işçinin yaralandığı asansör kazasıyla ilgili inceleme sürüyor. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından inşaat çalışmaları durduruldu. Dün sabah saatlerinde Çalışma Bakanlığı ekipleri, inşaatta araştırma yaptı.

izmir asansör projesi Haberi

izmir asansör projesi


Konak Belediyesi, önümüzdeki bir yıl içinde "4 altın halka" olarak nitelendirdiği 4 projeyi yaşama geçirmek için harekete geçti. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan; Çınarlı Rekreasyon, Çınartepe seyir terası, Asansör ve Arkeopark projeleri ile kente binlerce metrekarelik yeşil alan kazandırmanın yanı sıra vatandaşların nefes alacağı, zaman geçireceği, buluşacağı mekanlara da kavuşacaklarını...