29 / 04 / 2024

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesine AVM

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesine AVM

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş 45 bin 500 metrekarelik alanda kurulacak AVM'nin gelirinin eğitime harcanacağını söyledi.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

CMS Jant 310 milyon TL'ye fabrika inşa edecek!

CMS Jant yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Şirket, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir fabrika inşa edecek.

İzmir Atatürk Spor Kompleksi'nin yerinde yeni kompleks inşa edilecek!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir Atatürk Spor Kompeksi'nin yerinde yeni bir kompleks için harekete geçeceklerini bildirdi.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB'ye 21 derslikli okul geliyor!

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'n 500 öğrencinin eğitim göreceği 21 derslikli okul binası, yeni eğitim- öğretim yılında açılacak.

Karşıyaka Tramvayı'nın 2. etap hazırlıkları başladı!

İhale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan tramvayın Karşıyaka ayağında ikinci etap çalışmaları başladı. Buna göre Karşıyaka'da tramvay İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB), Ata Sanayi ve Çiğli Devlet Hastanesi'ne uzatılacak.

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açıldı!

Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nin resmi açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, inşaat süresiyle kısıtlı arazi tahsisi yapılması şartıyla, Menderes ve Örnekköy'de iki stat ve spor kompleksi yapma sözünü yineledi.

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

İzmir Atatürk Stadı, GSİM tarafından yenileniyor!

İzmir'de 1971 yılındaki Akdeniz Oyunları için inşa edilen Atatürk Stadı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce (GSİM) tarihinin en kapsamlı yenilemesinden geçiriliyor.

Hadımköy Atatürk OSB'ye imar düzenlemesi!

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor.

İzmir Atatürk Stadı'nda çalışmalar tamamlandı!

Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, İzmir Atatürk Stadı'ndaki çalışmaların tamamlandığını Alsancak Stadı'nın tribünlerinin yıkımının bitmek üzere olduğunu açıkladı.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesine AVM Haberi

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesine AVM

600 fabrikanın üretim yaptığı İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde (İAOSB), 45 bin 500 metrekarelik alanda kurulacak ve geliri eğitime aktarılacak alışveriş merkezi (AVM) için teklifler verildi. 37 bin 500 kişiyi istihdam eden ve günde 50 bin aracın giriş yaptığı bölgede, Bakioğlu Fabrikası'nın yanında yer alan arsa için hasılat paylaşımı yöntemiyle 30 yıllığına çıkılan ihalede sonuçların 1 ay içinde açıklanacağı öğrenildi.


İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, AVM'den elde edilecek gelirin tamamını eğitime ayıracaklarını açıkladı. Uğurtaş, ''Eleştiriler olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama bizim AVM projemiz yeni değil. Kamuoyunu bu konuda iyi aydınlattığımızı düşünüyorum. Buradan elde edilecek kaynak tamamen eğitim amaçlı kullanılacak" dedi. 



LİSENİN YAŞAMASI ŞART 


Organize sanayi bölgelerinin arsa satışından başka gelir kalemlerinin olmadığını dile getiren Uğurtaş, bölgelerin...