03 / 10 / 2024

İzmir ATİM ve AŞTİ

İzmir ATİM ve AŞTİ

Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan, Aliağa Toplu Ticaret ve İş Merkezi (ATİM) ve Aliağa Sanayicileri Toplu İşyeri Kooperatifi (ASTİ) bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanma aşamasına geldi. 242 işyerinin bulunduğu modern site yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde adım adım ilerleniyor. Proje kapsamındaki 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Kısım detayları neler? Projeyi kim inşa edecek? İşte merak edilen soruların cevapları...

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Rıza Bey Apartmanı'ndaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin iddianame kabul edildi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan depremde yerle bir olan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nda yaşanan ölüm ve yaralanmalara ilişkin soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi...

İzmir ATİM ve AŞTİ Haberi

İzmir ATİM ve AŞTİ


Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan, Aliağa Toplu Ticaret ve İş Merkezi (ATİM) ve Aliağa Sanayicileri Toplu İşyeri Kooperatifi (ASTİ) bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanma aşamasına geldi. 242 işyerinin bulunduğu modern site yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.


Aliağa Küçük Sanayi Sitesi’nin kurulu olduğu yerleşkenin hemen yanı başında, geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Aliağa Toplu Ticaret ve İş Merkezi (ATİM) ve Aliağa Sanayicileri Toplu İşyeri Kooperatifi’nde (ASTİ) çalışmalar son hızıyla sürüyor. Bünyesinde 242 işyerini barındıran site, modernliği ile Ege Bölgesi’nde tek olma özelliğini taşıyor. Fiziki yapının büyük ölçüde tamamlandığı yeni sanayi sitesi hakkında görüştüğümüz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, süreç hakkında detaylı bilgiler verdi.

ATİM’İ KURMA FİKRİ 2010’DA OLUŞTU

ATİM’in kuruluşunun eskiye dayalı olduğunu vurgulayan Ekren, yeni bir sanayi sitesi kurma fikrini...