20 / 07 / 2024

İzmir Basmane muhtarlık ofisi nerde

İzmir Basmane muhtarlık ofisi nerde

İzmir'in Basmane semtindeki Faikpaşa Mahallesi'nde, Konak Belediyesi tarafından, muhtarlık için yolun ortasına ofis yapılması şaşırttı.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Kiracı muhtarlık binaları TBMM gündeminde!

Muhtarlık hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

İzmir Basmane muhtarlık ofisi nerde Haberi

İzmir Basmane muhtarlık ofisi nerde

İzmir'in Basmane semtindeki Faikpaşa Mahallesi'nde, Konak Belediyesi tarafından, muhtarlık için yolun ortasına ofis yapılması şaşırttı.

Konak Belediyesi tarafından, Basmane semtindeki Faikpaşa Mahallesi'ne muhtarlığı için 967 sokakta yolun üzerine beton döküp, prefabrik ofis yapıldı. Yolun ortasına yapılan muhtarlık ofisi, sadece çevrede yaşayan vatandaşları değil Faikpaşa Mahallesi Muhtarı Abbas Tunç'u da şaşırttı. Hem muhtar Tunç hem semt sakinleri yaklaşık "Muhtarlık binası daha uygun boş alana yapılabilirdi" dedi. 



Yeni muhtarlık binası talebinin kendisinden geldiğini dile getiren Fakipaşa Mahallesi Muhtarı Abbas Tunç, "Aldığım 850 TL maaşın 450 TL'sini muhtarlık binasına kira olarak ödüyor, gerisi kalanla ailemi geçindirip çocuklarıma bakmaya, okutmaya çalışıyorum. Şehit Fethi Bey İlkokulu'nun çıkış kapısına yakın bir yerde, yolun ortasına beton dökülüp bina yapılmasını ben istemedim. Zaten sokağımızda bir trafik yoğunluğu var. Okul...