03 / 05 / 2024

izmir batı bölgesi imar planı

izmir batı bölgesi imar planı

Urla İlçesinin bir bölümünü ve Çeşme, Karaburun ilçelerini kapsayan İzmir Batı Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı 28 Temmuz'da askıya çıkarıldı...

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

Türkiye'nin en çok konut satılan bölgesi oldu!

Merkez Bankası’nın Ekim 2020 Türkiye Konut Fiyat Endeksi’ne (KFE) göre, konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 41.8’lik artış ile Batı Akdeniz Bölgesi, Türkiye’de en çok artış yaşanan bölge olarak açıklandı. İkinci sıraya yüzde 39.6’lık artışla Aydın-Denizli- Muğla bölgesi yerleşti. 

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi 3334 Ada 8 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıktı.

Şile Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile İlçesi, Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıktı..

Şile Batı Sahili Bölgesi imar tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

İzmir Batı Bölgesi nazım imar planı askıya çıktı!

Urla İlçesinin bir bölümünü ve Çeşme, Karaburun ilçelerini kapsayan İzmir Batı Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı 28 Temmuz'da askıya çıkarıldı...

İzmir Doğu Bölgesi nazım imar planı askıda!

Selçuk, Bayındır İlçelerinin bir bölümünü ve Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ilçelerini kapsayan İzmir Doğu Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı, 28 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

İzmir Kuzey Bölgesi nazım imar planı askıda!

Aliağa İlçesi'nin bir bölümünü ve Bergama, Dikili, Kınık İlçelerinin dahil olduğu İzmir Kuzey Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı, 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

izmir batı bölgesi imar planı Haberi

izmir batı bölgesi imar planı


6360 sayılı yasa kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi yetki alanına dahil edilen; Urla İlçesinin bir bölümünü ve Çeşme, Karaburun ilçelerini kapsayan alanda Belediye Başkanlığı'nın hazırladığı NİP-25621 plan işlem nolu, İzmir Batı Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı 28 Temmuz 2017 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek.



İmar planı için...