18 / 05 / 2024

İzmir Bayındır 1. sınıf tarım arazisi

İzmir Bayındır 1. sınıf tarım arazisi

TC. Bayındır Satış Müdürlüğü tarafından İzmir'in Bayındır İlcesinde bulunan 8 adet l.sınıf tarım arazisi 2 milyon 645 bin 299,25 TL'ye ihale edilecek.

İzmir ve Isparta'da 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, 25 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İzmir ve Isparta'da satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

İzmir ve Antalya'da 36 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Antalya Döşemealtı Belediyesi 36 adet arsayı satışa sunuyor. Peki İzmir ve Antalya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de satılık 7 zeytinlik! İhalesi 12 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan yedi adet zeytinliği satışa çıkardı. Söz konusu zeytinlikler Çiftçigediği, Söğütören, Furunlu ve Gaziler'de bulunuyor.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

O ilde 21 bin 900 metrekarelik arazi satılıyor! İhalesi 11 Nisan'da! 

Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Çıplak Mahallesi'nde yer alan 21 bin 900 metrekarelik araziyi satıyor. Peki İzmir Bayındır'da yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 1 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yükselişe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 1 Mart 2023 canlı altın fiyatları

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

Altın fiyatları işte tam kadar olacak! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın!

Altın fiyatları hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Herkes altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. İşte altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın...

İzmir'de satılık arazi fırsatı! İhalesi 6 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satılık arazi fırsatı! 

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Savaş Bayındır tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 15 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki hareketli seyir devam ediyor. Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yurt içi piyasalarda yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine döndü. Kenarda 1 gram bile alını olanlar acil baksın! İşte son dakika altın fiyatları 15 Ağustos 2022..

Reysaş GYO, İzmir Bayındır'daki deposunu 98 milyon TL'ye CarrefourSA'ya kiraya verdi!

Reysaş GYO, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Canlı Mahallesi, 108 ada 2 parselde yer alan depoyu 5 yıllığına 98 milyon TL+KDV bedelle CarrefourSA'ya kiraya verdi. 

İzmir Bayındır 1. sınıf tarım arazisi Haberi

İzmir Bayındır 1. sınıf tarım arazisi

TC. Bayındır Satış Müdürlüğü Açık Artırma İlanı



Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO’LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: İzmir İl, Bayındır İlce, Turan Mahallesi, 786 Parselde kayıtlı Hayvan Besi Damlı İncir Bahçesi vasfındaki taşınmaz Bayındır ilce merkezi meskun mahallinin 2 km güney doğusunda, İzmir- Bayındır- Ödemiş bölünmüş yolu üzerinde, demiryolu kenarında ve Ege Üniversitesi Bayındır Meslek Yüksekokulunun karsısında, yola 600 m cephesi mevcuttur. Taşınmaz içerisinde mesken olarak kullanılan yığma yapı ve 1 adet dam bulunmaktadır. Ayrıca 178 adet 40-50 yaslarında incir ağacı vardır. Elektriği olup, 2 adet sulama ünitesi mevcuttur, l.sınıf tarım arazisidir.


Yüzölçümü: 38.364,87 m2


İmar Durumu: Çevre Düzeni Planının 8.8 maddesinde Tarım alanları içerisinde kalmaktadır.


Kıymeti: 1.395.970,45 TL KDV Oranı: %18


Kaydındaki Şerhler: Mülkiyet intikalinin toprak ve tarım reformu kanunu...