05 / 05 / 2024

İzmir Bayraklıda ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor

İzmir Bayraklıda ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor

Her geçen gün yeni yatırımlarla güçlenen Bayraklı-Salhane bölgesinin ulaşım konusundaki yetersizliği, yatırımcıları endişelendiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Ankara'da ulaşım ücreti ne kadar? Ankara’da ulaşım ne kadar oldu? AnkaraKart tam basım ne kadar?

Ankara’da ulaşıma zam geldi mi? Ankara’da toplu taşıma ne kadar oldu? Vatandaşlar bu soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

İzmir Bayraklı'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Bayraklı'da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

İzmir Bayraklı’da dönüşüm başlıyor!

Milliyet gazetesi yazarı Onur Çakır bugünkü yazısında İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm kaleme aldı. İşte Çakır'ın o yazısı...

Akmerkez GYO kar payı dağıtımının ikinci taksitini 6 Ocak'ta ödeyecek!

Akmerkez GYO'nun kar dağıtım kısıtlamasına ilişkin sürenin üç ay daha uzatılması nedeniyle 2020 yılı sonuna kadar dağıtılamamış olup; kar payı dağıtımının, 17 milyon 514 bin TL tutarındaki ikinci taksitinin 6 Ocak 2021 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

İzmir Bayraklı'da konutlar ormana yapılacak!

İzmir Bayraklı'da tapuda orman olarak kayıtlı 375 hektar büyüklüğünde alan, bugün resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile orman vasfından çıkarıldı.

İzmir Bayraklıda ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor Haberi

İzmir Bayraklıda ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı-Salhane bölgesi, her geçen gün yeni rezidanslar ve iş merkezleriyle gelişmeye devam ederken, artan nüfus ve bina yoğunluğu trafik sorununu gündeme taşıdı. 500 bin kişinin yaşaması ve günde 1.5 milyon kişinin etkileşim halinde olması beklenen bölgede mevcut bina ve nüfus yoğunluğunun üstüne gelecek yeni binalar ile katlanacak nüfus trafiği daha da artıracak. Bölgede yatırım gerçekleştirenler, trafik sorununa karşı 100 yılı öngören planların yapılması gerektiğini, İZBAN'ın yeraltına alınması, toplu ulaşım, deniz ulaşımı, bisikletli ulaşım ve ara yolların geliştirilmesini önerdi.


YATIRIMCILARDAN ORTAK GÖRÜŞ: "UZUN VADELİ PLANLAR YAPILMALI"


Şehir Planlamacıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer: "Yeni çözümler şart. Bayraklı iskelesi aktif hale getirilmeli, bisiklet yolları geliştirilerek çevreden insanların bisikletleriyle bölgeye gelmeleri teşvik edilmeli. Para karşılığı otopark muafiyeti yeni...