14 / 05 / 2024

izmir belediye sokağı

izmir belediye sokağı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden eğlenceli sürprizler ve dev yatırım tanıtımlarıyla 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki yerini aldı. Belediye Sokağı, daha ilk günden vatandaşlardan büyük ilgi gördü..

Belediye'den İstanbul ve İzmir'de satılık arsa fırsatı! 30 adet arsa 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul'da 1, İzmir'de ise 29 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve İzmir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yerine meclis binası yapılacak!

30 Ekim'de İzmir depreminde orta derece hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılıp, yerine meclis binası yapılmasına karar verilmişti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Altan Altın, bugünkü köşe yazısında bu kararı kaleme aldı.

İzmir Bergama Belediye binası yıkılacak!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında  yapılan çalışmalarda riskli olduğu saptanan Bergama Belediye binası için yıkım kararı alındı.

Depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım kararı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada şehirde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılarak yerine tarihi Hükümet Konağı ile bütünleşen sembolik bir başkanlık ve meclis binası yapılacağını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

izmir belediye sokağı Haberi

izmir belediye sokağı
82. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan "Belediye Sokağı" Fuar'ın en yoğun ilgi gören bölümlerinden biri oldu. Büyükşehir'in hizmet birimlerinin, yatırımlarının ve projelerin tanıtıldığı sokak birbirinden renkli etkinlikleriyle de fuar ziyaretçilerinin gözdesi oldu. Çocuklardan yaşlılara toplumun her kesimine hitabeden stantlarıyla bu yıl içeriği daha da zenginleşen "Belediye Sokağı" düzenlenen konserler ve sahne gösterileriyle de ilgi çekmeye başladı. İlk gece sahne alan "Hamdi Akatay ile Roman + 90" Müzik Grubu başarılı performansı ve dans gösterileriyle ziyaretçilere keyifli anlar yaşandı. "Belediye Sokağı'nda Fuar süresince her gece farklı bir müzik grubu konser verecek.
Çocuklar bayıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan sokak, sürpriz hediyeler, tiyatro gösterileri, nazar boncuğu ve kukla yapım stantları ve çeşitli teknolojik oyunlarla özellikle çocukların büyük beğenisini topladı....