03 / 05 / 2024

izmir belediyesi yatırımları

izmir belediyesi yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Kocid-19 salgınıyla mücadele ve sürecin getirdiği ağır mali yüke rağmen İzmirlilerin yaşam standardını artırmak için 2020'de önemli projelere imza attı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İnovasyon Müdürlüğü kuracak!

Çağa ayak uyduran yenilikçi çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha çok özel sektörde duymaya alışık olduğumuz “inovasyon” kavramını yerel yönetim bünyesinde hayata geçirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çamur bertaraf ve dönüşüm tesisi kuracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 35 yıl sonrasının atık su ve çamuru için şimdiden çalışmaya başladı. 30 ilçeyi kapsayan ‘Çamur Yönetimi Master Planı’nda, gelecekte İzmir’de kurulacak çamur bertaraf ve dönüşüm tesislerinin yeri ve nitelikleri belirlenecek.

İzmir köylerindeki su depolarına otomasyon sistemi yerleştirildi!

Köylerdeki su depolarına radyo frekansı ile çalışan otomasyon sistemi yerleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, böylece hem dolan depoların taşarak su kaybı yaşanmasını hem de pompalardaki gereksiz enerji harcamasını önlemiş oldu.

İzmir'e son 10 yılda 4.1 milyar liralık yatırım yapıldı!

Proje ve yatırımlarında “çevre” faktörüne azami özen gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 yılda yerel yönetimlere örnek çok önemli yatırımlara imza attı. Bunlardan en önemlisi, çevre yerleşimlerde ileri biyolojik atık su arıtma tesisleri oldu...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

izmir belediyesi yatırımları Haberi

izmir belediyesi yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Kocid-19 salgınıyla mücadele ve sürecin getirdiği ağır mali yüke rağmen İzmirlilerin yaşam standardını artırmak için 2020'de önemli projelere imza attı.

Şehirde yerelden kalkınma mücadelesini büyütmek, refahı artırmak ve adil dağılımı sağlamak için altyapı, tarihin korunması ve kentsel dönüşümden önemli çevre tesislerine kadar yüzlerce proje hayata geçirildi. BirGün'de yer alan habere göre; raylı sistemlerin toplu ulaşımdaki payını artırmak için önemli adımlar atıldı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım yapılabilir seviyesindeki en üst basamak olan AAA ulusal derecelendirme notunu ise 2020’de bir kez daha onayladı. 

Büyükşehir, bu yıl 2 milyar 746 milyon TL'lik yatırım yaptı. ESHOT, İZSU ve iştiraklerinin yatırımlarıyla birlikte Büyükşehir’in 2020 yılı yatırım tutarı 3 milyar 306 milyon TL...