06 / 07 / 2024

İzmir Beydağ asfalt

İzmir Beydağ asfalt

Yeni bağlanan ilçelerle birlikte yollardaki asfalt çalışmalarını daha geniş bir alana yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine yaklaşık 139 kilometre uzaklıktaki Beydağ'ın yollarını yeniledi.

Beydağ'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Beydağ ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beydağ'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar mecliste!

İzmir'in Beydağ ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Karşıyaka sokakları asfalt bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi 6244 sokak 2 aydır asfalt bekliyor. Alt yapı çalışmalarının ardından kaderine terkedilen sokaklarda kazılan yerlerin üstü kapatıldı. Ancak asfaltlanmadan bırakıldı.

İZBETON’dan 8 ilçeye asfalt ve parke çıkarması!

İki yeni şantiyesini devreye alarak asfalt ve parke-bordür üretiminde rekor hedefleyen İZBETON, başta sınırlarına sonradan dahil olan Ödemiş, Dikili, Kiraz, Bergama, Karaburun, Kınık, Tire ve Beydağ köyleri olmak üzere asfalt ve parke atağına başlıyor.

İzmir Beydağ Kültür Merkezi için ilk kazma haftaya vurulacak!

İzmir’de, Beydağ Barajının turizmi için yapılan projenin 1 milyon TL hibe almaya hak kazanmasının ardından, kültür merkezi için çalışmaların haftaya başlayacağı duyuruldu.

İzmir'e 1 milyar liralık asfalt yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 13 ilçenin muhtar ve aileleriyle Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftarda buluştu. Kocaoğlu, muhtarlara büyükşehir tarihindeki en büyük asfalt ihalesinin” yapıldığını müjdeledi

İzmir Beydağ’a asfalt dopingi!

Yeni bağlanan ilçelerle birlikte yollardaki asfalt çalışmalarını daha geniş bir alana yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine yaklaşık 139 kilometre uzaklıktaki Beydağ'ın yollarını yeniledi.

Beydağ eski hükümet Konağı kent müzesi olacak!

İzmir'in Beydağ İlçesi'nde Kaymakamlık, Belediye ve Ödemiş Müze Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yürütülen kazı çalışmaları kapsamında Hükümet Konağı yeniden düzenlenerek kent müzesi olarak turizme hizmet edecek.

Beydağ Barajı turizme kazandırılacak!

İzmir Kalkınma Ajansının (İZKA) 2015 yılı İlçeler Arası Gelişmişlik Farkının Azaltılması Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan 'Beydağ'da Alternatif Turizm Gelişiyor"' projesinde yer alan yüzer iskele ve gezi teknesi için imzalar atıldı.

İzmir Büyükşehir'den 1 milyon ton asfalt!

Yeni bağlanan ilçelerle birlikte yollardaki asfalt çalışmalarını daha geniş bir alana yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 1 milyon ton sıcak asfalt kullandı.

İZSU'dan Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’a yatırım!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da su sıkıntısına son İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü; Kiraz, Beydağ ve Ödemiş kırsalındaki yeni yatırımlarla yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldıracak.

İzmir Beydağ asfalt Haberi

İzmir Beydağ asfalt


Asfalt çalışmalarını hem merkez ilçelerde hem de yeni bağlanan ilçelerde mevsim şartlarına göre sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ'a 4 kilometre uzunluğunda (22 bin metrekare alanda) asfalt döktü. İlçedeki Atatürk Mahallesi'nde Atatürk Kültür Caddesi ve Yıldız Sokak, Cumhuriyet Mahallesi'nde ise Cumhuriyet Kültür Caddesi, Mareşal F. Çakmak Caddesi ve caddenin devamındaki Tasavra Çayı'nın yanındaki yol yenilenerek asfaltlandı. 


Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 15 günde tamamlanan çalışmaları kapsamında zemin hazırlıkları yapıldı, ara yolların eski taşlarının sökümü yapıldı ve 4 kilometre uzunluğunda bir alana sıcak asfalt dökümü gerçekleştirildi. Ekiplerin çalışmaları sonrasında Beydağ'ın yolları yenilenerek modern bir görünüme kavuştu. 


Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçelerde 2004 - 2015 yılları arasında 3 bin 400 kilometre uzunluğunda yol asfaltlaması gerçekleştirdi.



İzmir Büyükşehir...