29 / 04 / 2024

izmir binali yıldırım ulaşım projeleri

izmir binali yıldırım ulaşım projeleri

İzmir Milletvekili olarak 64. Hükümette yeniden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev alan Binali Yıldırım İzmir'de gerçekleştirilecek dev projeler hakkında İzmirlilere müjdeler verdi.

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

İzmir'e 'Binali Yıldırım Millet Bahçesi' müjdesi!

İzmir Kemalpaşa'da açılması planlanan millet bahçesine son başbakan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın adı verilecek.

İzmir'e Binali Yıldırım Millet Bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerinden olan Millet Bahçeli projesi için İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde çalışmalar devam ediyor. Bölgede açılacak Binali Yıldırım Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı.

Binali Yıldırım: BMC'nin İzmir'den taşınmasına meydan vermeyeceğiz!

BMC’nin İzmir’den taşınacağı iddialarına açıklık getiren Binali Yıldırım, “İzmir’e katma değer sağlayan hiçbir yatırımın gitmesine meydan vermeyiz” dedi

Binali Yıldırım'dan İzmir'e 4 müjde!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısında İzmir'e 4 büyük müjde verdi. 35 Proje ne oldu diye soranlara yanıt veren Yıldırım "35 Proje tıkır tıkır devam ediyor" dedi

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul'u Silivri'ye yapacağız demedim!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kanal İstanbul ile ilgili olarak, "Güzergahla ilgili detaylı çalışmaları tamamlamadık. Silivri'ye yapacağız demedim. Büyükşehir orayı gösterdi" dedi.

Binali Yıldırım İzmir projelerini anlattı!

İzmir Milletvekili olarak 64. Hükümette yeniden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev alan Binali Yıldırım İzmir'de gerçekleştirilecek dev projeler hakkında İzmirlilere müjdeler verdi.

Binali Yıldırım İzmir yatırımlarını inceleyecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Bakan Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

Binali Yıldırım 3. havalimanının bilançosunu açıkladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, Binali Yıldırım ile yapmış olduğu röportajı bugün köşesinde " Bir çukur verdik 80 katrilyon alıyoruz " başlığıyla yayınladı. İşte o yazının detayları...

Binali Yıldırım: Kentsel dönüşüm İzmir'in geleceğidir!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, konuk olduğu Ben TVde İzmir'in geleceği ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Binali yıldırım: Ege'yi bir üs haline getireceğiz!

İpek yolunun yerini hızlı trenlere ve gemilere bıraktığını anlatan Binali Yıldırım, liman yatırımları, tren hattı ve İstanbul-İzmir otoyolunun Ege'yi bir üs haline getireceğini vurguladı

Binali Yıldırım: İzmir artık atağa geçmeli!

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Binali Yıldırım, son yıllarda hayli kan kaybeden İzmir'in artık atağa kalkması gerektiğini söyledi.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

izmir binali yıldırım ulaşım projeleri Haberi

izmir binali yıldırım ulaşım projeleri

İzmir Milletvekili olarak 64. Hükümette yeniden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev aldınız. İzmir’e Konak Tüneli, Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali gibi kazandırdığınız projeler var. Önümüzdeki dönemde İzmirlileri hangi projeler bekliyor. İzmir’e önümüzdeki dönem için ne gibi müjdeler verebiliriz?   


Sizlerin de belirttiği gibi İzmir’in geçmişten gelen ulaşım problemini çözmek için Bakanlığım döneminde birbirinden değerli projeleri hayata geçirdik. 35 İzmir’e 35 proje sözü vermiştik. Bu sözümüzün arkasında durduk ve 35 projenin 27 tanesini başlattık ve önemli bir kısmını da tamamladık.    ‘Ulaşan- erişen Türkiye’ dedik. İzmir’in de ulaşımına ve erişimine büyük önem veriyoruz. İzmir’de de bu çalışmalarımızı başlattık, önemli yol kat ettik. Ancak İzmir’de halen ulaşım çok yetersiz. Bundan birkaç yol önce neredeyse tüm ulaşım sistemi kilitti. İZBAN’ı...