08 / 05 / 2024

İzmir Bornova Gayrimenkul iletişim   İzmir Bornova Gayrimenkul adres 

İzmir Bornova Gayrimenkul iletişim   İzmir Bornova Gayrimenkul adres 

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

İzmir'de 10.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova ve Çiğli'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 608 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Coşkun Küçüközmen, Kovid-19 salgınının İzmir'de gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçüközmen, gayrimenkul fiyatlarının düşmeyeceğini belirtti...

İzmir'de gayrimenkul pazarlanması nasıl şekillenecek?

İzmir'de gayrimenkul sektöründe yaşanacak değişimleri kaleme alan Ekonomist Dr Osman Sirkeci, ‘İzmir ekonomisindeki bütün sektörler teknoloji odaklı büyüme modelini şimdiden planlamalı’ diye konuştu.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul satışlarını nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul PR şirketi, koronavirüsün İzmir'deki gayrimenkul satışlarını etkileyip etkilemeyeceğine dair değerlendirmelerde bulundu. Şirket, "İnşaat firmaları süreci hasar almadan atlatabilir" dedi...

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

İzmir'de gayrimenkul son 3 yılda yüzde 38 kazandırdı!

Gayrimenkul için Strateji Platformu İzmir şubesinin ilk yuvarlak masa toplantısı “İzmir’de Gayrimenkul Yatırım Alternatifleri” konu başlığı altında İzmir Four Points By Sheraton’da gerçekleşti. 

Bornova'da evlerin yıkıldığı alanda hobi bahçesi kurulacak!

İzmir Bornova'daki Eğridere mahallesinde yolların ayrılıp evlerin yıkıldığı heyelanının nedeninin arazide hobi bahçesi kurma çalışmaları olduğu iddia edildi.

İranlılar gayrimenkul için İzmir’e yöneldi!

TÜİK’in açıkladığı verilere göre, son 10 ayda 8 binin üzerinde İranlı, İzmir’den gayrimenkul satın aldı. İZEKO Başkanı, emlak piyasasının hareketlendiğini ifade etti. 

İzmir Bornova Gayrimenkul iletişim   İzmir Bornova Gayrimenkul adres  Haberi

İzmir Bornova Gayrimenkul iletişim   İzmir Bornova Gayrimenkul adres 

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
A)Şirketin amaç ve konusu aşağıda sayılmıştır: - Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve kiralamasını yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, kiralamasını yapmak, B) Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: a) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis...