06 / 05 / 2024

izmir bornova inşaat dolandırıcısı davası

izmir bornova inşaat dolandırıcısı davası

İzmir’in Bornova ilçesinde rezidans inşaatında 25 daireyi 90 kişiye sattığı ve yine Çeşme’de 60 kişiye boş arsaları villa diye sattığı iddiası ile 180 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan Ö.U., son duruşmada tahliye oldu.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

İzmir'de 12.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 29 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir Tire'de 5.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tire Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin muhammen bedeli 5 milyon 193 bin 625 TL olarak belirlendi.

Büyük inşaat firmaları rotayı İzmir'e çevirdi!

Büyük inşaat firmalarının rotayı İzmir'e çevirdiğini ifade eden TÜGEM İzmir Yönetim Kurul Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Akıncı, "Otobanın hizmete açılması, İzmir’in cazibesini artıracak" dedi...

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

İzmir'de inşaatı devam eden statların durumu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karşıyaka Stadı için inşaat ruhsatı alınmadan ihale yapmak istemiyor" dedi...

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

izmir bornova inşaat dolandırıcısı davası Haberi

izmir bornova inşaat dolandırıcısı davası

İzmir’in Bornova ilçesinde rezidans inşaatında 25 daireyi 90 kişiye sattığı ve yine Çeşme’de 60 kişiye boş arsaları villa diye sattığı iddiası ile 180 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan Ö.U., son duruşmada tahliye oldu.


Bornova'da "Harika Bir Yaşamın Başlangıç Yeri" sloganıyla pazarlanan rezidans inşaatında 25 daireyi 90 kişiye sattığı ve yine Çeşme'de ise 60 kişiye boş arsaları villa diye sattığı iddia edilen Ö.U.'ya İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesinde "Dolandırıcılık, kamu kurum ve kuruluşları, tüzel kişiliklerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla dava açıldı. Dolandırıldıklarını iddia eden 90'a yakın şikayetçinin olduğu duruşmada hakim karşısına çıkan sanık Ö.U., hakkındaki dolandırıcılık iddialarını kabul etmedi. Müvekkilinin kasten bir suça karışmadığını belirten Avukat Ufuk Mansuroğlu, adli denetim şartıyla müvekkilinin tahliyesini istedi. Avukat Ufuk...