14 / 05 / 2024

izmir buca stadında son gelişme

izmir buca stadında son gelişme

İzmir'deki statların son durumu hakkında bilgi veren Hamza Dağ, "İzmir statsız kalmayacak" dedi. Dağ, İzmirlileri stadyumsuz bırakmamak adına var gücüyle emek sarf ettiklerini söyledi.

Buca Metrosu'nda tarih verildi: İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, Buca Metrosu'nda ışığın görüleceği tarihi açıkladı. İşte Buca Metrosu ile ilgili detaylar ve Tunç Soyer'in o açıklaması...

Buca Metrosu'nda çalışmalar tam gaz! Buca Metrosu ne zaman açılacak? 

İzmir tarihinin en büyük yatırımı Buca Metrosu’nda Üçyol - Şirinyer bağlantısını sağlayacak tünel kazısı General Asım Gündüz İstasyonu'nda başlatılıyor. İşte Buca Metrosu'ndaki son durum tüm detaylarıyla...

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Burdur'un yeni stadında sona yaklaşıldı!

Bakanlar, inşaat halindeki stadı gezdi, Gençlik Merkezi'nde gençlerin taleplerini dinledi, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi

izmir buca stadında son gelişme Haberi

izmir buca stadında son gelişme

İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yıkımı başlayan Alsancak Stadı'nın zemin ve çim sahasının korunduğunu, Karşıyaka Stadı'nın da "butik" stat olarak tasarlandığını söyledi. Dağ, "İzmir statsız kalmayacak" dedi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün raporları doğrultusunda stat ve çevresinde kullanımda olan binaların boşaltıldığını belirten Dağ, hükümet olarak sporsever İzmirlileri stadyumsuz bırakmamak adına var gücüyle emek sarf ettiklerini söyledi.


Atatürk Stadı hakkında da bilgi veren Hamza Dağ, imar işlemlerinin devam ettiğini belirtti. Dağ, Buca Stadı ile ilgili olarak da, "Yaklaşık maliyetler çıkartıldı. Buca Belediye Başkanlığı'ndan bakım, onarım, tadilat işleri için geçici ruhsat talebinde bulunduk, cevap bekliyoruz. Bu süreçte stadının Altay Spor Kulubü'ne tahsis edilmesi ile ilgili çalışmalar başlattık" diye konuştu. 


Karşıyaka ve Göztepe Stadı ile ilgili de bilgi veren Dağ, Karşıyaka Stadı'nın yıkımının başladığını, projeye...