03 / 05 / 2024

izmir büyükşehir yeni hizmet binası projesi

izmir büyükşehir yeni hizmet binası projesi

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası inşa ediyor.

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Yamanlar Dağı'ndaki tesis için yeni teklif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için yeniden teklifte bulundu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Buca Metrosu tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı ikinci birleşiminde, Buca Metrosu projesi ile ilgili tartışmalar devam etti.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

İzmir Büyükşehir'den satılık 107 daire!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenleyeceği 107 adet dairenin satış ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te başlayacak...

İzmir Büyükşehir 17.2 milyon lirayı zimmetine geçirdi!

Sayıştay İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından taşıt alt geçit yapımının iki ayrı iş gibi ihale edilmesiyle ilgili 17 milyon 283 bin lira zimmet çıkardı. Paranın ödenmesi için ihalede imzası bulunan çalışanlara paylaştırıldı.

İzmir Büyükşehir'den Eğridere halkına konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eğridere'de yaşanan toprak kayması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar için önerdiği "Çukurköy modeli" bölge halkına anlatıldı.

İzmir Büyükşehir'den kiralık süpermarket ve otopark!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki süpermarket ve otoparkı kiraya verecek. Teklifler, 7 Şubat 2019 tarihinde alınacak...

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

İzmir Büyükşehir'den 2018'de 2.5 milyar TL'lik yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2018’de 2.5 milyar liranın üzerinde yatırım yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 6 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 5 milyar 995 milyon Türk Lirası olarak kabul edildi.

izmir büyükşehir yeni hizmet binası projesi Haberi

izmir büyükşehir yeni hizmet binası projesi

Hizmet kalitesi ve hızını artırmak için yeni yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir daire başkanlığıyla 7 müdürlüğü Konak ilçesi Zeytinlik bölgesinde inşa edeceği yeni hizmet binasında konuşlandıracak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Güney Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi'ne ait arazi üzerinde 23 milyon 250 bin TL'ye kurulacak binanın kazık ve ankraj imalatları ile zemin kat döşeme kalıbı tamamlandı.

Demir imalatları süren yeni hizmet binasındaki çalışmaları denetleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe,  Defin İşleri Şube Müdürlüğü, Mezbaha Şube Müdürlüğü, Veteriner işleri Şube Müdürlüğü, Katı Atık Şube Müdürlüğü, İnşaat Atıkları Şube Müdürlüğü,  Sağlıklı Kentler Proje Koordinatörlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü, Gıda Kontrol ve Laboratuvar Şube müdürlüklerine ait ofisler, analiz laboratuvarları ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nin bulunacağı...