02 / 05 / 2024

izmir çamdibi altyapı çalışmaları

izmir çamdibi altyapı çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve halen bitirilemeyen altyapı çalışmaları, mahalle sakinlerini ve esnafı çileden çıkardı. Yolların asfaltlanmaması nedeniyle toz toprak içinde kalan Çambidi halkı, isyan etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından 'İzmir ödeneği' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "2019 Yatırım Programı'nda İzmir'e 30 bin lira ayrıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor" denildi...

İzmir'de altyapı yatırımları arsa fiyatlarını uçurdu!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir’de otoyol ve kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle özellikle arsa-arazi ve yapılaşmalara olan talebin arttığını söylüyor.

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

İzmir'de altyapı sorunu büyüyor!

AK Partili Doğan, İzmir’de 3 gün süren yağışların ardından Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZSU’ya tepki gösterdi.

İzmir Çaybaşı'ndaki dönüşümde altyapı sorunları yaşanıyor!

KENTSEL dönüşüm bilmecesinin devam ettiği Çaybaşı’da altyapı ve asfalt çalışmaları yapılamadığı için pek çok sokakta sorun yaşanıyor.

İzmir Çamdibi'nin yolları yenilendi!

Uzun zamandır Çamdibi Burak Reis Caddesi 204 numara önü ve 5167 sokak 2 numara önündeki çukurların ve bozuk yolların tüm şikayet ve uyarılara rağmen kapatılmadığını belirten vatandaşların sesini belediye yetkilileri duydu

İzmir Çamdibi imar planları bitmek üzere!

İzmir Müteahhitler Federasyonu'na konuk olan Bornova Belediye başkanı Olgun Atilla, müteahhitlerin sorularını cevapladı.Atilla, “Çamdibi’nde planlarımızı bitirmek üzereyiz." dedi.

İzmir'deki dönüşüm projelerinin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’e önümüzdeki günlerde müjdelerle geleceğini söyleyen AK Partili Atilla Kaya, “İzmir’i teknoloji üssü haline getirme ve kentsel dönüşümle ilgili projelerin altyapı çalışmaları tamamlandı” dedi

İzmir Çamdibi'nde konutların metrekaresi 5 bin TL oldu!

Birbiri ardına yeni projeler eklendi. Çamdibi'nden ev almak isteyenler metrekare bazında 5 bin TL'yi gözden çıkarmak zorunda.Türkiye'de kentsel dönüşümün en yavaş ilerlediği kentlerin başında gelen İzmir'de, Çamdibi kendiliğinden dönüşümü hız kazandı.

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde farklı kurumların aylardır bitirilemeyen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların köstebek yuvasına dönmesi, bölgede evli ya da işyeri bulunan vatandaşları bıktırdı.

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

izmir çamdibi altyapı çalışmaları Haberi

izmir çamdibi altyapı çalışmaları


İzmir'in Çamdibi semtinde yaklaşık 2 ay önce İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve halen bitirilemeyen altyapı çalışmaları, mahalle sakinlerini ve esnafı çileden çıkardı. Sokak aralarında yapılan kazıların uzun sürmesi ve ardından yolların asfaltlanmaması nedeniyle toz toprak içinde kalan Çambidi halkı, isyan etti. 5475 Sokak'ta oturan vatandaşlar ve bölgede faaliyet gösteren market sahibi Ramazan Sevim, belediye ekiplerinin ilgisizliğinden dolayı mağdur olduklarını belirtti. Mahalle sakinleri, meydana gelen hava ve çevre kirliliği yüzünden hem sağlıklarının hem de binaların zarar gördüğünü dile getirdi.


Araçlar geçemiyor

Yıkanan çamaşırlarını balkonlara asamadıklarını, evi havalandırmak için pencerelerini açamadıklarını belirten mahalle sakinleri, "Çocuklarımızı sokakta oynatmaya korkar hale geldik. Bütün vücutları ve kıyafetleri toz içinde kalıyor. Sağlıklı nefes alamıyorlar. Evlerimizin dış cepheleri ve araçlarımız kirden görünmüyor. İş makineleri burada çalışırken binalara...