04 / 05 / 2024

İzmir Çaybaşı'ndaki dönüşümde altyapı sorunları yaşanıyor!

İzmir Çaybaşı'ndaki dönüşümde altyapı sorunları yaşanıyor!

KENTSEL dönüşüm bilmecesinin devam ettiği Çaybaşı’da altyapı ve asfalt çalışmaları yapılamadığı için pek çok sokakta sorun yaşanıyor.



Kentsel dönüşüm bilmecesinin devam ettiği Çaybaşı’da altyapı ve asfalt çalışmaları yapılamadığı için pek çok sokakta sorun yaşanıyor.


Kentsel dönüşüm bilmecesinin devam ettiği Çaybaşı’da altyapı ve asfalt çalışmaları yapılamadığı için pek çok sokakta sorun yaşanıyor. Bu sorunların en büyüğü ise mahalleye en son sokak olarak açılan arazide yaşanıyor. Hazineye ait arazinin sonradan yola dönüştürülmesi sonucu açılan sokak, her yağışta çamur gölüne dönüşüyor. Bataklığı andıran görüntüsüyle dikkat çeken sokağı kullanmak durumunda kalan mahalle sakinleri, dizlerine kadar çamura gömülüyorlar.


MAHALLEMİZE İLGİ GÖSTERİLSİN


SOKAĞIN 4 yıl önce açıldığını ifade eden Hüsnü Tunç isimli vatandaş, tüm çabalarına rağmen seslerini yetkililere duyuramadıklarını söyledi. Sokağın yoğun çamur nedeniyle bataklığa dönüştüğünü ifade eden Hüsnü Tunç, çamur nedeniyle yazın ayrı kışın ayrı sorun yaşadıklarını dile getirdi. Tunç, “Bu sokak daha önce kapalıydı. Dört yıl önce açılarak sokak haline getirildi. Ancak belediye tarafından bakım yapılmadı. Zemini toprak olan bu sokak yoğun çamur nedeniyle bataklığa döndü. Kış aylarında burayı kullanmak zaten mümkün değil. Yaz aylarında ise bataklık nedeniyle sivrisinekler ve fareler eksik olmuyor" sözleri ile sitem etti.


Torbalı Ege


Geri Dön