02 / 05 / 2024

İzmir Çeşmede icradan satılık arsa

İzmir Çeşmede icradan satılık arsa

İzmir İli Çeşme İlçesi'nde bulunan arsa Çeşme İcra Dairesi tarafından 4 milyon 103 bin TL bedelle açık artırma usulü ile ihale edilecek.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

İzmir'e kurulacak Katı Atık Bertaraf Tesisi yeniden tartışma yarattı!

Aziz Kocaoğlu, Hükümeti suçlayıp, “İzmir’e gareziniz mi var” diyor. Ancak üçüncü başkanlık döneminde, hala çöp tesisinin yerinin tartışılması “mızrak çuvala sığmıyor” dedirtiyor

İzmir'e 800 metrelik yapay ada yapılacak!

İzmir Körfez Geçişi Projesi kapsamında oluşturulacak ay ve yıldız motiflerinin kullanılacağı 800 metrelik yapay adayla İzmir'e yeni kent simgesi kazandırılması hedefleniyor.

Maliye Hazinesi'nin Çeşme arsasına 5.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin İzmir Çeşme arsasını özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 5 milyon 860 bin TL bedelle Körükmez İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.nden geldi.

Çeşme Ovacık Rüzgar Enerji Santrali'nin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesinin işletilmesi için 3 Mart günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Ovacık Köy Kahvesi'nde gerçekleşecek.

Binali Yıldırım'dan İzmir'e 4 müjde!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısında İzmir'e 4 büyük müjde verdi. 35 Proje ne oldu diye soranlara yanıt veren Yıldırım "35 Proje tıkır tıkır devam ediyor" dedi

İzmir Eşrefpaşa caddesindeki çalışmalar için meksika modeli önerildi!

İkiçeşmelik yokuşu olarak bilinen tarihi Eşrefpaşa Caddesi'nde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının ardından manzara yine değişmedi. İzmir'e yakışmayan görüntüler için 'Meksika' modeli önerildi.

İzmir Adnan Menderes'e 2. havayolu pisti kazandırılacak!

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, yerel ve merkezi hükümetin ortak çalışmasıyla İzmir'e ikinci bir havayolu pisti kazandırılabileceğini bildirdi.

İzmir'e çocuk köyü inşa edilecek!

Korunma ihtiyacındaki çocuklara yeni bir hayat veren Koruncuk Vakfı, Bolluca'dan sonra İzmir'e de çocuk köyü kuruyor. Genel Müdür Güveniş, "İzmir'i 8.2 milyon liraya inşa edeceğiz" diyor

İzmir'e Ulu Cami geliyor!

İzmir İl Müftü Yardımcısı Muharrem Gül, İzmir'e Selimiye Cami Modeli'nde bir cami yapılacağını açıkladı. Gül İzmir'in sembol camilerinden biri olacak ibadethanenin adı Ulu Cami olacak" dedi.

İzmir'e 3. çimento fabrikası kurulacak!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Hamdi Türkmen bugünkü yazısında İzmir'e kurulacak olan çimento fabrikasını anlattı. İşte o yazı...

İstanbul otoyolu ve tüp geçit projesi İzmir'e ivme kazandıracak!

İki büyük projeyi Egeli Sabah'a değerlendiren Vali Toprak ve kentin kanaat önderleri, İstanbul otoyolunun ve tüp geçidin İzmir'e büyük ivme kazandıracağını dile getirdi.

Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası!

Pana Yapı'nın İzmir Çeşme'de 124 dönüm arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası başlatıldı. Şubatta lansmanı yapılacak projede ön talep toplanıyor.

İzmir Çeşmede icradan satılık arsa Haberi

İzmir Çeşmede icradan satılık arsa

İzmir Çeşme'de yer alan arsa 30 Kasım 2015 günü saat 15:30 ile 15:40 arasında satışa çıkacak.


1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri: 

İzmir il, Çeşme ilçe, 6127 ada no, 4 parsel no, Ilıca Mahalle/Mevkii, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi Punta mevki 6127 ada 4 parselde kayıtlı 8207 metrekare yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın tam payı borçu lehine kayıtlı olup Çeşme Belediyesi’nden alınan imar durumuna göre; “Söz konusu parsel; 09.08.2011 gün ve 6216 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu kararı ile 2. Derece Doğal Sit alanında kalmakta, 05.08.1986 tarih ve 19186 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Çeşme Paşalimanı Turizm merkezi sınırları içerisindedir. 1/25000 çevre düzeni planı ve 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planları yapılmadan uygulamaya geçilememektedir. Öte yandan söz konusu...