28 / 04 / 2024

İzmir Çeşmede konaklama

İzmir Çeşmede konaklama

Eşsiz koylarıyla tatilcilerin akın ettiği gözde turizm merkezlerinden Çeşme'de konaklama tesisleri doldu, yetkililer, mağduriyet yaşamamaları için ziyaretçilere rezervasyonsuz tatil planı yapmamaları uyarısında bulundu.

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ruhbaş tarafından açıldı.

İzmir'e yeniden stat müjdesi verildi!

İzmirli futbolseverler derbide “Stadımızı istiyoruz” protestosu yapmayı önerdi. KSK Başkanı Diniz başkentten stat müjdesi getirdi. Peki İzmir'e stat ne zaman yapılacak?

İzmir'e kurulacak Katı Atık Bertaraf Tesisi yeniden tartışma yarattı!

Aziz Kocaoğlu, Hükümeti suçlayıp, “İzmir’e gareziniz mi var” diyor. Ancak üçüncü başkanlık döneminde, hala çöp tesisinin yerinin tartışılması “mızrak çuvala sığmıyor” dedirtiyor

İzmir'e 800 metrelik yapay ada yapılacak!

İzmir Körfez Geçişi Projesi kapsamında oluşturulacak ay ve yıldız motiflerinin kullanılacağı 800 metrelik yapay adayla İzmir'e yeni kent simgesi kazandırılması hedefleniyor.

Maliye Hazinesi'nin Çeşme arsasına 5.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin İzmir Çeşme arsasını özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 5 milyon 860 bin TL bedelle Körükmez İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.nden geldi.

Çeşme Ovacık Rüzgar Enerji Santrali'nin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesinin işletilmesi için 3 Mart günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Ovacık Köy Kahvesi'nde gerçekleşecek.

Binali Yıldırım'dan İzmir'e 4 müjde!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısında İzmir'e 4 büyük müjde verdi. 35 Proje ne oldu diye soranlara yanıt veren Yıldırım "35 Proje tıkır tıkır devam ediyor" dedi

İzmir Eşrefpaşa caddesindeki çalışmalar için meksika modeli önerildi!

İkiçeşmelik yokuşu olarak bilinen tarihi Eşrefpaşa Caddesi'nde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının ardından manzara yine değişmedi. İzmir'e yakışmayan görüntüler için 'Meksika' modeli önerildi.

İzmir Adnan Menderes'e 2. havayolu pisti kazandırılacak!

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, yerel ve merkezi hükümetin ortak çalışmasıyla İzmir'e ikinci bir havayolu pisti kazandırılabileceğini bildirdi.

İzmir'e çocuk köyü inşa edilecek!

Korunma ihtiyacındaki çocuklara yeni bir hayat veren Koruncuk Vakfı, Bolluca'dan sonra İzmir'e de çocuk köyü kuruyor. Genel Müdür Güveniş, "İzmir'i 8.2 milyon liraya inşa edeceğiz" diyor

İzmir'e Ulu Cami geliyor!

İzmir İl Müftü Yardımcısı Muharrem Gül, İzmir'e Selimiye Cami Modeli'nde bir cami yapılacağını açıkladı. Gül İzmir'in sembol camilerinden biri olacak ibadethanenin adı Ulu Cami olacak" dedi.

İzmir'e 3. çimento fabrikası kurulacak!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Hamdi Türkmen bugünkü yazısında İzmir'e kurulacak olan çimento fabrikasını anlattı. İşte o yazı...

İstanbul otoyolu ve tüp geçit projesi İzmir'e ivme kazandıracak!

İki büyük projeyi Egeli Sabah'a değerlendiren Vali Toprak ve kentin kanaat önderleri, İstanbul otoyolunun ve tüp geçidin İzmir'e büyük ivme kazandıracağını dile getirdi.

İzmir Çeşmede konaklama Haberi

İzmir Çeşmede konaklama

Ramazan Bayramı'nın ardından sıcaklıkların mevsim normallerinin üstüne çıkmasıyla canlanan turizm sektörünün parlayan yıldızlarından biri de İzmir'in plajları, kumrusu, termal kaynakları ve rüzgarıyla ünlü ilçesi Çeşme oldu.


Beş yıldızlı otellerden butik işletmelere kadar tüm konaklama tesislerinin dolduğu ilçede nüfusun 40 binden yaklaşık 400 bine çıktığını belirten turizmciler, tatillerini Çeşme'nin muhteşem koylarında geçirmek isteyenlere rezervasyon yaptırmaları uyarısında bulundu.



BAYRAM SONRASI BÜTÜN OTELLER DOLDU

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç,  turizmde güzel sezon geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını, ilçeye gelen insanların da mutlu ayrılması için çalıştıklarını söyledi.


Hava sıcaklıklarının düşüklüğü nedeniyle ramazanda turizmde yüzlerinin gülmediğini ancak bayramın ardından tüm otellerin dolduğunu anlattı.


Yatak sayısı artmamasına rağmen 2013 ve 2014'ün aynı dönemine göre doluluk oranlarının yüzde 20 artış gösterdiği bilgisini veren Dalgıç, "Doluluğumuz var. Turizm devir daim ediyor, gelenler bir hafta...